Cazul preotului ucis la Chiajna. Proprietarul maşinii a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma unor noi audieri la Poliţia Ilfov, s-a dispus ca proprietarul maşinii implicate în accidentul rutier ce a dus la moartea preotului de 31 de ani din Chiajna să fie reţinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorii să ceară instanţei arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, informează România TV.

23 oct. 2014, 10:24
Cazul preotului ucis la Chiajna. Proprietarul maşinii a fost reţinut pentru 24 de ore

Atât şoferiţa care a condus beată şi fără permis, cât şi proprietarul maşinii, ce a lăsat-o pe femeie la volan au foat chemaţi la o nouă rundă de audieri, la finalul cărora procurorul a dispus reţinerea bărbatului.

Femeia a fost reţinută duminică de poliţiştii ilfoveni şi încarcerată la arestul central al DGPMB. Şoferiţa este cercetată pentru ucidere din culpă şi conducere fără permis auto sub influenţa băuturilor alcoolice, a declarat Roxana Vasile, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

De asemenea, însoţitorul femeii, proprietarul maşinii, este cercetat pentru infracţiunea de încredinţare a unui autovehicul unei persoane despre care ştie că nu deţine permis şi riscă până la trei ani de închisoare.

Un preot în vârstă de 31 de ani din Chiajna a fost ucis duminică în timp ce mergea spre biserică de către o şoferiţă de 22 de ani care conducea beată şi fără permis.