Cazul violatorilor din Vaslui, ultimele detalii. Vor fi supuşi testului poligraf

Cei şapte tineri din Vaslui acuzaţi de viol ar urmă să fie supuşi la detectorul de minciuni. În momentul de faţă ei sunt judecaţi sub control judiciar, după ce ar fi sechestrat şi violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o elevă de 18 ani.

RomaniaTV.net
30 iul. 2015, 09:35
Cazul violatorilor din Vaslui, ultimele detalii. Vor fi supuşi testului poligraf

Avocaţii celor şapte violatori nu privesc cu ochi buni testul cu detectorul de minciuni. Surse apropiate acestora au declarat pentru spynews.ro că un astfel de test va fi refuzat, cu certitudine, de către o parte dintre cei tinerii acuzaţi de viol.

Vezi şi „Balada violatorilor din Văleni” a devenit VIRALĂ. VIDEO

Eu nu cred în testul poligraf. Nu aş fi de acord că cel pe care îl reprezint să fie supus unui astfel de test. Eu nu trebuie să dovedesc nevinovăţia clientului meu. Parchetul trebuie să dovedească vinovăţia lor„, a spus avocatul Bogdan Luca, apărătorul unuia dintre cei şapte. 

Citeşte şi Gest scandalos în cazul elevei violate în Vaslui. Fata, băgată cu forţa într-o maşină de părinţii violatorilor

Testul poligraf – potrivit experţilor –  este calea cea mai sigură pentru sondarea simulării, detectorul fiind cel mai bun instrument, până în prezent,  pentru detectarea minciunii.