Ce a făcut Cornel Galeş chiar înainte ca Ileana Ciuculete să-şi dea ultima suflare. Gestul îi revoltă pe toţi

În momentul în care a aflat că Ileana Ciuculete nu mai are mult de trăit, Cornel Galeș și-a pus soția bolnavă să-i dea semnătura pentru a se ocupa de vânzarea vilei în care locuiau.

15 iul. 2017, 11:41
Ce a făcut Cornel Galeş chiar înainte ca Ileana Ciuculete să-şi dea ultima suflare. Gestul îi revoltă pe toţi

A pozat tot timpul în soțul distrus după moartea jumătății sale, răpusă fulgerător de o boală incurabilă.

Bărbatul aflase, chiar potrivit propriilor mărturisiri, încă de la sfârșitul lunii februarie, că soția sa are o boală gravă. Artista se simțea din ce în ce mai rău. Iar diagnosticul medicilor a fost unul crunt.

Aceasta suferea de ciroză în ultimul stadiu, dar și de cancer la ficat. Boala i-a fost confirmată apoi la începutul lunii martie. Cornel Galeș ajungea cu Ileana Ciuculete la o clinică privată. Acolo unde artista a și rămas internată până a pierdut lupta cu boala.

Pe data de 7 martie, chiar pe patul de spital, aceasta a fost pusă să semneze, în fața unui notar pe care Galeș i l-a adus la clinică, o procură, un act prin care el era mandatat să se ocupe de vânzarea vilei lor, scrie libertatea.ro.

Galeș le-a motivat apropiaților că nu are bani de spitalizare și că intenționează să o ducă pe Ileana și-n străinătate. Asta deși doctorii îi spuseseră clar că artista nu mai poate fi mutată în alt spital. La doar două zile de când i-a semnat procura, surprinzător, în contul deschis pe numele lui Galeș intra deja o parte din bani. În jur de 55.000 de euro!

În tot această perioadă, când Ileana Ciuculete se zbătea între viață și moarte, bărbatul artistei a evitat să-i anunțe familia de gravitatea bolii.

Astfel că artista nu a apucat să vorbească nici cu mama sa, nici cu cei doi fii ai ei, când era conștientă încă. Aceștia habar nu au avut că, în acea perioadă, Galeș vânduse deja vila în care cei doi soți își consumaseră căsnicia. Fără ca măcar lor să le revină vreun procent din aceasta.

La câteva luni de la decesul Ilenei Ciuculete, ies însă la iveală anumite lucruri care-l pun într-o lumină nu tocmai pozitivă pe Cornel Galeș. Asta pe lângă faptul că acela care vărsase lacrimi amare după Zânica lui și-ar fi găsit consolarea în brațele unei alte femei.