Ce a făcut Elena Udrea înainte să meargă în Parlament VIDEO

Gest cel puţin surprinzător făcut de Elena Udrea, luni, înainte de a merge în Parlament ca să-şi susţină cauza în faţa colegilor deputaţi.

10 feb. 2015, 06:29
Ce a făcut Elena Udrea înainte să meargă în Parlament VIDEO

Elena Udrea a plecat, marţi dis-de-diminieaţă, din complexul rezidenţial în care locuieşte şi s-a dus la casa unde a stat pe vremea când era căsătorita cu Dorin Cocoş, scrie wowbiz.ro.

Ca la un pelerinaj la sfintele moaste, mai multe persoane au intrat in respectiva locuinta. Inca de la prima ora a diminetii, prietene apropiate, rude, avocati sau alte persoane au fost intr-un continuu du-te vino, asteptand cu sufletul la gura decizia arestarii deputatului.

Citeşte şi: ARESTAREA ELENEI UDREA. Hotărârile Camerei Deputaţilor, publicate în cursul nopţii în MONITORUL OFICIAL

Avertizati de prezenta jurnalistilor, soferul, in colaborare cu alti doi barbati, aflati la volanul altor masini, au stabilit un plan de blocare a acestora. Elena Udrea si-a parasit luxosul Mercedes si s-a suit intr-un Fiat, pierzandu-se pe strazile din jurul casei.

CITEŞTE ŞI: CTP, despre GESTUL Elenei Udrea din Parlament: Exact chestia unui actor care, după o tiradă, face cu ochiul

După discursul din Parlament, Elena Udrea a mers la sediul firmei care administrează moșia de la Nana, în zona Dorobanți. Udrea a urmărit acolo evoluția votului din plen.