Ce a făcut iubitul Alinei Crişan după ce a aflat că este înşelat. Reacţia lui este de MILIOANE

Alina Crișan, cântăreața blondă care face furori cu fizicul pe care îl afișează, a reușit să agite apele showbiz-ului în ultima vreme. Iar asta pentru că, într-o clipă de neatenție, s-a dat de gol, chiar în prezența iubitului ei, acesta aflând, în prezența amicilor lor, că este înșelat. Și, cum a aflat ce îi face senzuala blondină, Ddy Nunes și-a luat tălpășița.

20 ian. 2017, 11:34

Supărat nevoie mare că, după ce a aflat că femeia pe care o iubea la nebunie își făcea de cap cu alt bărbat, Ddy Nunes și-a căutat liniștea în compania amicilor, scrie spynews.ro. Așa că, în weekend, artistul de origine portugheză a decis să iasă puțin din casă și să meargă în club, poate-poate, acolo va uita de necazurile din viața personală, plănuind să se distreze de minune acolo.

Citeşte şi Alina Crişan, prinsă de logodnic cu AMANTUL. Urma să facă NUNTA

Dar, odată ajuns în club, în ciuda eforturilor celor din jur care se dădeau peste cap ca să îl facă să uite de infidelitatea blondei, Ddy nu a putut să zâmbească întreaga noapte, preferând să stea, retras, într-un colț.

De altfel, și în momentul în care a fost solicitat să urce pe scenă pentru câteva momente și să facă atmosferă în club, Ddy nu a părut mai „în formă”, problemele din viața personală a artistului lăsându-și amprenta asupra prestației sale. Pentru că, dacă de obicei este plin de energie și face show pe scenă, de această dată nici măcar prezența unei animatoare nu l-a făcut să transmită energia cu care îi obișnuise pe admiratorii săi.

Citeşte şi Alina Plugaru îşi face şcoală de sex în România

Mai mult, a dezvăluit un apropiat de-al artistului, Ddy era supărat și pentru că, până de curând, era decis să își facă un tatuaj pe care să îl dedice focoasei, dar infidelei, blonde. „Bine că nu a apucat să se taueze spentru ea, că nu știu ce se întâmpla. Oricum, este supărat cum nu a mai fost niciodată. Singurul motiv pentru care era fericit era că nu a apucat să-și facă tatuajul cu ea”, ne-a explicat amicul portughezului.

Voia să se însoare cu Alina

Mai mult, Ddy Nunes a recunoscut că, până în momentul în care a aflat de infidelitatea Alinei Crișan era decis să se însoare cu ea și voia să aibă și un copil împreună cu blondina. Dar toate acestea s-au năruit când, într-un moment de neatenție, Alina a dezvăluit, fără să vrea, mesajele pe care le schimba cu bărbatul cu care îl „traducea” pe portughez, acestea fiind, susține Ddy Nunes, mai mult decât explicite.