Ce a făcut Oana Zăvoranu la capătâiul mamei sale: „De ce ai murit, mamă?”

Oana Zavoranu a mers sambata noaptea la capela in care a fost depusa mama sa, iar inainte de a intra a declarat ca vrea sa fie singura cu ea.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 07:28
Ce a făcut Oana Zăvoranu la capătâiul mamei sale: „De ce ai murit, mamă?”

„Mi-am făcut curaj pentru a doua oara, pentru ca in 2000 nu vazusem niciodata un om mort. Tatal meu Banicioiu a murit in 2002. Am iesit din sediu de patru ori si m-am întors. Nu de scarba. E ceva ce nu pot sa explic in cuvinte. Ma mai duceam, ma mai intorceam. M-am uitat la picioare si nu am mai putut sa ma desprin de el, am avut o forta, nici eu nu stiu de unde”, a spus Oana. 

Oana Zavoranu a declarat ca vreaa ramana singura cu mama ei. „Poate mai bravez, dar nimeni nu stie ce e in sufletul meu. Vreau sa fiu singura 1 minut, 5 minute, singura cu ea si sa-i pun intrebările pe care vreau sa i le pun„, a declarat Oana. 

Oana Zăvoranu, nouă reacţie SCANDALOASĂ după moartea mamei sale: „S-a făcut DREPTATE!” VIDEO

Oana Zăvoranu a mers la casa Marioarei din Afumaţi, unde a făcut inventarul bunurilor părinteşti şi a ales hainele cu care să îşi înmormânteze mama. Zăvo a petrecut ore bune printre lucrurile Marioarei şi a plâns neîncetat. Cea mai bună prietenă a brunetei, Raluca, a mărturisit că Oana nu acceptă nici acum că Marioara Zăvoranu a murit: ”A fost cea mai urâtă noapte. Prietena mea strângea obiectele mamei ei în braţe şi plângea. Oana suferă. Nu a închis un ochi, a plâns încontinuu. Oana m-a trimis la spital acum două săptămâni, voia să se împace cu mama ei. Are în suflet o durere foarte mare. S-a gândit patru ore ce mesaj să scrie pe coroană. O îngroapă creştineşte pe mama ei, se ocupă de tot. Nu a vrut să mănânce. Stătea cu ochelarii şi cu inelele doamnei Zăvoranu în mână şi plângea”, a declarat Raluca Macovei la Antena Stars.

De asemenea, aceasta a mai mărturisit că Oana Zăvoranu a repetat încontinuu: „De ce ai murit, mamă? De ce nu ai vrut să mă iubeşti? Nu-şi poate reveni din şoc, e o durere imensă”, a mai spus cea mai bună prietenă a Oanei.

Deşi a declarat că va merge sâmbătă dimineaţă să îşi ridice mama de la morga spitalului, Oana nu s-a ţinut de cuvânt, ci l-a trimis pe Alex Ashraf, iubitul ei palestinian, să ridice trupul neînsufleţit al Marioarei Zăvoranu.