Ce a păţit eleva de 13 ani care a pozat goală pe Facebook

Eleva din Cluj în vârstă de 13 ani, care a postat pe Facebook poze în care apare goală, a fost sancţionată de şcoală cu scăderea notei la purtare. Pe lângă asta, elevei i s-a recomandat să consulte un psiholog.

18 feb. 2014, 07:13
Ce a păţit eleva de 13 ani care a pozat goală pe Facebook

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, Valentin Cuibus, „problema” imaginilor postate pe Facebook de eleva Colegiului Naţional „George Coşbuc” este una ce va trebui reglementată „în mare măsură de familie”.

„S-a luat măsura discuţiei familiei şi copilei cu psihologii, dar mai departe trebuie ei să-şi gestioneze situaţia. Şcoala a stabilit scăderea notei la purtare la 7 şi a recomandat un tratament psihologic. Acel lucru s-a întâmplat acasă, unde e foarte greu ca şcoala să se implice”, a declarat Cuibus.

Eleva care a postat pe Facebook mai multe poze în care apare goală scrie, pe o altă reţea de socializare, că e „single” şi că nu are iubit pentru că „băieţii îs nişte prefăcuţi”. Întrebată cum au ajuns pozele în toată şcoala, eleva a spus că nu ea este cea care le-a distribuit.
 

O elevă a Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca a postat, la sfârşitul lunii ianuarie, pe reţeaua de socializare Facebook mai multe imagini în care apare goală.

Citeşte şi

O elevă de clasa a VI-a a pozat goală pe Facebook pentru a-şi impresiona iubitul