Ce a postat pe Facebook un puşti de 15 ani după ce a fost părăsit de iubită

Un adolescent de 16 ani va fi cel mai tanar condamnat din Marea Britanie pentru detinere si distribuire de fotografii pornografice in scop de razbunare.

03 feb. 2015, 22:12
Ce a postat pe Facebook un puşti de 15 ani după ce a fost părăsit de iubită
 Pe cand avea doar 14 ani, baiatul a vandut pe Facebook poze cu fosta iubita, de 15 ani. Adolescentul, acum de 16 ani, din Plymouth, avea 170 de fotografii indecente cu fosta iubita si a vandut doua dintre ele pe Facebook, cu suma de 10 lire sterline fiecare.

Tanarul avea intentia sa vanda mai multe imagini, insa a fost prins de politie, relateaza Daily Mail.

Tribunalul pentru minori a stabilit ca victima, fosta iubita a baiatului, i-a trimis acestuia pozele, iar atunci cand s-au despartit i-a cerut sa le stearga.

Din razbunare ca a fost parasit, baiatul nu le-a sters, ci, mai mult, a trimis doua imagini prin intermediul retelei de socializare Facebook, altui tanar, caruia i-a cerut, in total, 20 de lire sterline.

Tanara a aflat tot de pe Facebook despre acest lucru si s-a dus la politie.

Procurorul din acest caz, Andrea Parsons, a spus ca tanara nu si-a dat seama ca a facut ceva rau atunci cand i-a trimis baiatului fotografiile. „Cand au terminat relatia, ea i-a cerut lui sa stearga pozele, insa acesta, din razbunare, a vandut doua si avea de gand sa faca acelasi lucru si cu altele”, a declarat aceasta.

Anchetatorii vor stabili pedeapsa pentru fostul iubit al fetei, dar si pentru cel care a cumparat fotografiile, in urmatoarele zile. Primul din ei risca sa ajunga la inchisoare, scrie stirileprotv.ro