Ce a prezis Carmen Harra despre mariajul Andreei Marin. Cât de aproape a fost de ADEVĂR

Carmen Harra era convinsă încă din 2014 că Andreea Marin trăiește doar clipa cu Tuncay Ozturk, potrivit ziarulring.ro. Astăzi, s-a dovedit că avea dreptate: vedeta de televiziune a anunțat că divorțează.

27 oct. 2016, 11:24
Ce a prezis Carmen Harra despre mariajul Andreei Marin. Cât de aproape a fost de ADEVĂR

„Andreea trăieşte după principiul Carpe diem! (Trăieşte clipa!). Îşi dă seama că este o chestiune de moment cu această relaţie, dar a oficializat-o, într-o clipă de confuzie, dintr-un soi de disperare sau din ambiţie de moment. Trăieşte clipa şi nu trebuie să se gândească la divorţ. Noul ei mariaj va dura trei ani în cel mai fericit caz, este o relaţie tranzitorie”, spunea Carmen Harra în ianuarie 2014.

Andreea Marin DIVORŢEAZĂ. „Uneori, surprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute!”. Anunţul, făcut pe Facebook

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia. În 2013 s-au căsătorit, iar soţul ei a decis să îşi părăsească ţara natală, de dragul „zânei surprizelor”.

Diferenţa de vârstă şi cea de religie dintre divă şi noul ei soţ par să fi stârnit nemulţumirea familiei, susţinea Carmen Harra.

„Nimeni nu trebuie să-i spună Andreei Marin că a făcut o greşeală dacă ea e fericită, trebuie să se convingă singură de asta”, mai spunea Carmen Harra.