Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de zodia ta

Ca sa intelegi mai usor ce si de ce ti se intampla, cel mai bine este sa stii ce ai fost intr-o viata anterioara. In functie de zodia in care te-ai nascut exista cateva variante specifice.

09 oct. 2014, 09:03
Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Esti o zodie de foc, ambitios si plin de energie, gata sa faci orice pentru a te realiza pe plan profesional. Esti un luptator, care se apara cu orice pret pe el si pe cei din jur si, cel mai probabil, si intr-o viata anterioara ai combatut cu arma la piept chiar pe campul de lupta. Acum, insa, trebuie sa aduci pe pamant liniste si pace in locul razboiului, scrie acasa.ro.

Citeşte şi Horoscopul runelor: Află ce trăsături şi ce destin imprimă zodiei tale

TAUR

Esti o fire cerebrala si linistita, dar asta numai pentru ca ai dus o viata anterioara agitata. Esti gata sa iti asumi riscuri, ca o reminiscenta a meseriilor pe care le-ai practicat. Pentru ca in trecut ai fost cu siguranta bancher sau negustor, ori te-ai numarat printre temutii camatari. Dragostea pentru frumusete si arta ar putea avea radacini intr-una dintre culturile orientale in care ai trait.

Citeşte şi HOROSCOP: Trei lucruri pe care fiecare zodie trebuie să le facă înainte să moară

GEMENI

Mostenesti multe dintre trasaturile de caracter din vietile anterioare. Cel mai probabil, ai fost artist sau scriitor, filosof, cercetator sau explorator. Acesta este si motivul pentru care acum esti un dascal desavarsit. Femeile din Gemeni e posibil sa fi dus anterior o viata grea, cu foamete si epuizare prin munca.

Citeşte continuarea horoscopului pe Acasa.ro.