Ce ai voie şi ce nu să mănânci pe stomacul gol

Mulți oameni se străduiesc să mănânce sănătos și să facă sport pentru a se menține sănătoși. Mâncarea e foarte importantă dacă ne dorim să arătăm și să ne simțim bine. Iată o listă cu diferite alimente care se pot mânca doar înainte sau după masă.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 14:46
Ce ai voie şi ce nu să mănânci pe stomacul gol

Alimente permise pe stomacul gol:

Ovăz

Ovăzul are un conținut bogat în fibre și nutrienți care ajută la scăderea nivelului colesterolului și echilibrează digestia. Nu conține gluten, așa că nu vei avea de-a face cu carbohidrați. Ovăzul e perfect pentru micul dejun.

Hrișcă

Hrișca conține cantități mari de proteine, vitamine și fier. Este extrem de hrănitoare, așa că nu ți se va face deloc foame până la următoarea masă. Poate înlocui orezul și mâncărurile pe bază de grâu. Ajută și sistemul digestiv atunci când ai probleme la toaletă.

Citeşte şi Micul dejun care îţi curaţă corpul de toxine şi te ajută să slăbeşti 5 kilograme pe lună

Budincă de mălai

Mălaiul oferă corpului tău fosfor, fier și fibre dietetice. Conține și carbohidrați buni pentru organism. Dacă mănânci budincă de mălai dimineața, te va ajuta să elimini toxinele din corp și contribuie la normalizarea microflorei intestinale.

Ouă

Ouăle conțin o cantitate generoasă de nutrienți, cum ar fi proteine, vitamine, minerale și grăsimi benefice. Conțin un număr scăzut de calorii și te umplu de energie dacă începi ziua consumând ouă.

Citeşte continuarea pe EstiSuperba.ro.