Ce arbore te protejează, în funcţie de data naşterii

Fiecare dintre noi are un arbore protector, care îi veghează destinul. Este ceea ce spune horoscopul celtic, carea fost creat de vechii preoți druizi. Află în ce zodie ești și ce fire ai, în funcție de arborele care ți-a fost destinat.

28 iul. 2014, 22:02
Ce arbore te protejează, în funcţie de data naşterii

Mărul ( 23 decembrie- 1 ianuarie; 25 iunie -4 iulie)

Femeia născută sub acest semn e foarte atrăgtoare, de aceea va fi și foarte curtată.Visează la o familie reușită, cu un partener fidel, care să-i arate afecțiune. Foarte inteligente, nativele din măr sunt înclinate ăatre știintele exacte. Sunt deschise și-și fac cu ușurință prieteni. Au un farmec aparte și nu suportă monotonia.

Bradul ( 2 ianuarie – 11 ianuarie; 5 -15 iulie)

Ești o persoană cu o frumusețe aparte, cu o privire pătrunzătoare, căreia îi este greu să-și exprime sentimentele. Ai tendința să fii încăpățânată. La serviciu, sunt unele dintre cele mai conștiincioase persoane și îsi îndeplinesc sarcinile la timp și foarte bine. Nu le plac aventurile si preferă să caute dragostea adevarată.

Ulmul (12-24 ianuarie; 15 – 25 iulie)

Le place să fie în pas cu moda și cu tot ceea ce este nou în general, fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze, rar se întâmplă să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înșelate, nu vor trece peste acest lucru, preferând sa pună capăt relației. În ciuda aparențelor, sunt persoane emotive, cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simti în largul lor în jurul persoanelor straine. O femeie din semnul Ulmului iubește pasional și este o mama devotată.

Chiparosul ( 25 ianuarie-3 februarie; 26 iulie-4 august)

Optimiste și pline de viață: sunt reprezentantele din zodia chiparosului. Sunt vulcanice și independente. Se completează cu bărbații puternici și loiali. Sunt rezistente, de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale.

Plopul ( 4 – 8 februarie; între 5- 13 august)

Este o fire comunicativă, de aceea întotdeauna e înconjurată de o sumedenie de persoane. Uneori, poate face alegeri greșite în materie de prieteni, de aceea poate fi dezamăgită. Mai au și darul de se băga în tot felul de încurcături, din care ies cu fruntea sus. Le place aventura, sunt independente si încapățânate. Nu sunt materialiste, au un aspect fizic foarte plăcut, dar le cam lipseste încrederea în sine. Au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.

Cedrul ( 9 – 18 februarie; 14 -23 august)

Îți place viața luxoasă și să-i impresionezi pe cei din jur prin tot ceea ce faci. Îți cam lipsește răbdarea și poți fi destuld e ușor scoasă din sărite, dar îți trece la fel de repede și nu porți pică. Este o persoană norocoasă, de aceea reușește în tot ceea ce-și propune.

Pinul (19 – 28/29 februarie; 24 august- 2 septembrie)

Nativele din zodia pinului sunt încrezatoare în propriile forțe și nu se bazează pe ajutorul altora. Sunt impulsive și uneori dau dovada de imaturitate în deciziile pe care le iau. Rareori își deschid cu adevărat sufletul. Caută un partener înțelegător. Este energică și harnică.

Salcia ( 1- 10 martie; 3-12 septembrie)

Sunt misterioase și nu prea știi la ce să te aștepți din partea lor. Au calități de lider, dar sunt ușor de rănit, căci pun mult suflet în ceea ce fac. Au intuție, de aceea nu dau greș în alegerea prietenilor și a partenerului și pot fi buni psihologi. Nu-i plac compromisurile, nici să lucreze sub presiune.

Teiul ( 11- 20 martie; 13 -22 septembrie)

Le place sa observe totul în jurul lor si le ia destul de mult timp pâna sa ia o decizie. Au tendința să fie pesimiste, căci mereu văd partea goală a paharului. De aceea, au nevoie de un partener care să le ridice moralul și să le dea un sfat bun. Ca mame, pot fi prea protectoare.

Stejarul ( 21- 31 martie; 24 septembrie – 3 octombrie)

Daca te-ai născut sub semnul stejarului, înseamnă că ești o femeie puternică. Ești originală, iar când ai o problemă, o întoarci pe toate părțile, pentru a găsi cea mai buna soluție. Te adapteazi ușor într-un mediu nou și ai o intuiție foarte bună. Ești o bună ascultătoare, fiind o prietenă de nădejde.

Scorușul ( 1 -10 aprilie; 4 -13 octombrie)

Nativele din acest semn sunt delicate, fermecătoare și pline de viață. Zâmbesc întotdeauna, nu pentru că ar fi mereu fericite, ci pentru că știu foarte bine să-și mascheze supărările. Totodată, le place loialitatea, iar într-o căsnicie sunt fidele și se dedică întru totul partenerului, dar si copiilor.

Arțarul (11 -20 aprilie; 14 -23 octombrie)

Este o femeie care știe să se facă plăcuta de toată lumea, pentru că știe să joace foarte bine teatru. Are tendința să fie individualistă și-i place sa întoarca o problema pe toate părțile. E un pic rezervatăi când își alege prietenii, iar prima impresie contează destul de mult. Îi place să facă planuri și nu prea ia decizii de moment, pe care le consideră păguboase. Din fericire, stă foarte bine la capitolul intuiție.

Nucul ( 21- 30 aprilie; 24 octombrie -2 noiembrie)

Timiditate, mister, contradicții: sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexului frumos care s-au născut sub acest semn. Pot fi capricioase, egoiste și încăpătânate, de aceea au nevoie de un partener răbdător. Nu le place riscul și sunt foarte posesive. Au un magnetism aparte, de aceea nu vor fi niciodată singure.

Iasomia (1 -14 mai; 3 -11 noiembrie)

Sunt amabile, sociabile si cu un simț al umorului foarte dezvoltat. În ciuda acestor calități, sunt firi suspicioase, fiindcă le e teamă să nu fie dezamăgite. Le place munc aîn echipă și nu sunt deloc materialiste. Nu le place sa fie constrânse.. Ca soție, este capricioasă și uneori cere lucruri imposibile de la partener.

Castanul ( 15 -24 mai; 12- 21 noiembrie)

Este foarte frumoasă, dar nu-i place să profite de pe urma acestui aspect. Îi place sa obțina totul prin muncă. Are o personalitate puternică, de aceea nicio dezamăgire nu va lăsa urme de nevindecat în sufletul ei. Uneori, este prea cicălitoare. Nu suportă critica.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro