Ce beneficii are sucul de pepene galben

Sucul de pepene galben este noul remediu pentru mahmureală, aşa cum este recomandat printre băuturile răcoritoare, după un antrenament greu, spun producătorii care lansează noul produs în Marea Britanie.

27 aug. 2014, 20:07
Ce beneficii are sucul de pepene galben

Pentru ca este plin de vitamine si minerale, indulcitori sau conservanti, efectul sucului natural de pepene galben este miraculos. Este bogat in vitaminele A si C, care sunt bune pentru piele si par, precum si potasiu, care mentine tensiunea arteriala, scrie imaginea.info.

Acest lucru il face ideal pentru iubitorii de fitnes. Pentru efect maxim, sucul de pepene galben trebuie sa fie proaspat. Pentru a pastra caracteristicile sale utile in supermarket-uri, producatorii britanici nu il pasteurizeaza.

Sucul de pepene galben contine 90% apa, albumine, fibre alimentare, potasiu, fier, vitaminele A, B, C, magneziu, fosfor, calciu din belsug si potasiu. Pepenele galben este unul dintre cei mai buni antioxidanti, imbunatateste sistemul imunitar si reduce riscul atacului cardiac, are actiune reglatoare asupra apetitului, precum si efecte vitalizante puternice.

Se consuma in general in stare naturala, dar este la fel de savuros si sub forma de salate, inghetata sau dulceata.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Pepenele verde curăţă şi întinereşte pielea. Vezi cele mai utile trucuri de sezon