Ce blugi să porţi în funcţie de forma posteriorului

Jeansii sunt cele mai versatile piese vestimentare, motiv pentru care niciunei femei nu ar trebui sa ii lipseasca din garderoba cel putin o pereche, care sa ii avantajeze silueta, si in special, posteriorul! De cele mai multe ori insa, tindem sa optam pentru modelele de jeansi care in loc sa ne puna in valoare posteriorul si sa mascheze soldurile late sau coapsele mai groase, fac exact contrariul. 

18 mart. 2014, 11:52
Ce blugi să porţi în funcţie de forma posteriorului

Motivele pentru care multe femei inclina catre blugii nepotriviti, sunt diverse: pretul destul de ridicat al perechii de jeans potrivite, graba, sau pur si simplu iluzia optica creata de oglinzile din magazine, care de multe ori subtiaza silueta, pacalindu-te astfel sa cumperi haine care nu te avantajeaza.

Pentru a te ajuta sa iti gasesti jeansii ideali, ti-am pregatit un mic ghid, care sa te indrume catre gasirea perechii potrivite, care sa nu iti aplatizeze sau mareasca inutil posteriorul, ci sa ti-l puna in valoare.

Cum influenteaza buzunarele aspectul posteriorului tau
Buzunarele au un rol destul de important in definirea posteriorului. Una dintre regulile esentiale spune ca buzunarele unei perechi de jeans, trebuie sa fie plasate pe centrul feselor, astfel incat posteriorul sa para ca are o forma ideala.

Cu cat buzunarele de la spatele jeansilor sunt mai departate, cu atat soldurile tale vor parea mai late, iar daca sunt prea apropiate, fundul tau va parea mai mic. Nicio femeie nu isi doreste ca jeansii ei preferati sa ii aplatizeze posteriorul. Tocmai de aceea iti recomandam sa stai departe de blugii cu buzunare plasate prea sus, care creeaza iluzia unui sezul plat si mult mai mare fata de cum este el de fapt.

Daca esti mica de inaltime, sau ai o silueta mai plinuta, ar trebui sa eviti blugii cu buzunare joase, care iti vor scurta vizibil picioarele. Insa exista si exceptii de la aceasta regula! Spre exemplu, daca te bucuri de o silueta atletica si de niste picioare lungi, interminabile, te poti distra in voie cu pantalonii de acest tip. Sunt ideali pentru fetele cu fundul mic si bombat, fiindca avantajeaza forma, ridicandu-l usor.

Invata sa foloseste amplasamentul buzunarelor in favoarea ta. Ai solduri inguste? Blugii cu buzunare departate, sau laterale, creeaza iluzia unor forme bine definite. Jeansii cu buzunarele putin ridicate, iti pot face fundul sa para mai bombat si mai sexy.

Vrei ca fundul tau sa para mai mic?
Daca esti in cautarea perechii perfecte de jeansi, care sa te ajute sa creezi impresia unui fund mai mic si mai bombat, orienteaza-te catre cei care nu atrag atentia asupra acelei zone. Jeansii cu broderii, strasuri sau alte detalii aplicate pe buzunarele din spate, nu fac decat sa iti mareasca vizibil fundul si solurile, asa ca nu au ce cauta in garderoba ta. Alege un model cat mai simplu, cu buzunare de dimensiuni medii, avand grija sa fie amplasate pe mijlocul feselor.

Citeşte mai mult pe divahair.ro