Ce decizie a luat fiul Mărioarei Murărescu, la un an de la moartea mamei sale

A trecut un an de la moartea Mărioarei Murărescu. Familia, rudele şi prietenii fostei realizatoare TV i-au organizat, joi, o slujbă de comemorare.

29 ian. 2015, 12:46
Ce decizie a luat fiul Mărioarei Murărescu, la un an de la moartea mamei sale

Mărioara Murărescu, faimoasa prezentatoate de programe de televiziune folclorice şi moderatoarea emisiunii „Tezaur Folcloric” a lăsat, odată cu moartea ei, un mare gol în sufletul apropiaţilor, dar şi în sufletul celor care au admirat-o.

La slujba de pomenire de un an, Petru, fiul cel mare al fostei realizatoare TV, a preferat să rămână la fel de rezervat cu privire la ultimele clipe din viaţa mamei sale şi a mai spus că îşi doreşte să păstreze vie memoria mamei sale printr-un proiect cultural.

„A fost un an destul de greu pentru toţi apropiaţii noştri. Ea a fost o femeie luptătoare. Niciodată nu a lăsat boala să-i stea în cale. A fost o femeie luptătătoare. Anul trecut au fost primele sărbători fără mama. Pierderea ei a fost dureroasă şi pentru mine şi pentru soţia şi fiul meu. Vrem să inaugurăm „Asociaţia Culturală Mărioara Murărescu” şi vrem să organizăm un festival anual care să-i poarte numele, iar prin acest lucru să-i ducem numele mai departe”, a spus Petru, potrivit spynews.ro.

Mărioara Murărescu a murit pe data de 30 ianuarie 2014, la vârsta de 66 de ani, după o lungă bătălie dusă cu cancerul.