Ce defect fizic ascunde Andreea Raicu de fiecare dată cu machiaj sau Photoshop FOTO

Publicat: Vineri, 26 Aprilie 2013 09:00 // Actualizat: Vineri, 26 Aprilie 2013 10:23 // Sursa: RTV.net

Andreea Raicu are un defect mai puţin cunoscut de fanii ei, însă pe care îl ştiu cu siguranţă fotografii şi editorii foto ai multor publicaţii glossy sau cei ai tabloidelor.

Deşi are o siluetă de invidiat şi afişează adesea un look impecabil, Andreea Raicu are un defect fizic pe care încearcă să-l acopere cât mai mult cu putinţă, scrie b365.ro.

Cel mai mare coşmar al Andreei Raicu nu-l reprezintă pungile de sub ochi, care i-au adus de multe ori critici din partea publicaţiilor tabloide, ci negul din vârful nasului. Deşi vizibil, Andreea Raicu a reuşit, de cele mai multe ori, să păstreze relativ ascuns acest defect, folosind cantităţi mari de fond de ten sau pudră.

Citeşte şi Andreea Raicu, extrem de SEXY la 36 de ani. Vezi ce ţinută a purtat la lansarea Cavalli FOTO

Însă, oricât ar încerca diva să-l estompeze, negul poate fi observat cu uşurinţă de aproape, aşa cum s-a întâmplat şi la venirea lui Roberto Cavalli în România, eveniment la care a fost invitată să participe şi Andreea Raicu.

Cel mai mare ajutor îl vedetei îl constituie însă programul de editare Photoshop, la care Andreea Raicu recurge aproape întotdeauna pentru a-şi ascunde negul din vârful nasului.

Însă, în fotografiile neretuşate, acest defect apare mereu. Mai mult, când e fotografiată din anumite unghiuri ori în anumite combinaţii de lumini, acesta iese şi mai mult în evidenţă.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 oct 22:13
Votează email 0 email
...din România, care au excelat în 2013 prin voce, eleganţă, talent şi poveşti de dragoste. Andreea Raicu a fost câştigat premiul “Vedeta TV la 4 ace”, la gala “Cei mai frumoşi în 2013″. La eveniment,...
29 apr 18:11
...toate slujbele, de miercuri, joi, vineri, evident şi sâmbătă”. VEZI ŞI: Ce defect fizic ascunde Andreea Raicu de fiecare dată cu machiaj sau Photoshop FOTO ...
1
EUR
4.6524
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H