Ce defect fizic ascunde Andreea Raicu de fiecare dată cu machiaj sau Photoshop FOTO

Andreea Raicu are un defect mai puţin cunoscut de fanii ei, însă pe care îl ştiu cu siguranţă fotografii şi editorii foto ai multor publicaţii glossy sau cei ai tabloidelor.

26 apr. 2013, 06:00

Deşi are o siluetă de invidiat şi afişează adesea un look impecabil, Andreea Raicu are un defect fizic pe care încearcă să-l acopere cât mai mult cu putinţă, scrie b365.ro.

Cel mai mare coşmar al Andreei Raicu nu-l reprezintă pungile de sub ochi, care i-au adus de multe ori critici din partea publicaţiilor tabloide, ci negul din vârful nasului. Deşi vizibil, Andreea Raicu a reuşit, de cele mai multe ori, să păstreze relativ ascuns acest defect, folosind cantităţi mari de fond de ten sau pudră.

Citeşte şi Andreea Raicu, extrem de SEXY la 36 de ani. Vezi ce ţinută a purtat la lansarea Cavalli FOTO

Însă, oricât ar încerca diva să-l estompeze, negul poate fi observat cu uşurinţă de aproape, aşa cum s-a întâmplat şi la venirea lui Roberto Cavalli în România, eveniment la care a fost invitată să participe şi Andreea Raicu.

Cel mai mare ajutor îl vedetei îl constituie însă programul de editare Photoshop, la care Andreea Raicu recurge aproape întotdeauna pentru a-şi ascunde negul din vârful nasului.

Însă, în fotografiile neretuşate, acest defect apare mereu. Mai mult, când e fotografiată din anumite unghiuri ori în anumite combinaţii de lumini, acesta iese şi mai mult în evidenţă.