Ce dezvăluie dimensiunea palmelor despre tine

Există o legătură între dimensiunea palmelor, personalitatea și felul tău de a te comporta? Oamenii de știință spun că da. Așa că, analizează-ți palmele și află ce indicii oferă ele despre tine!

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 11:54
Ce dezvăluie dimensiunea palmelor despre tine

Cercetări recente arată că forma palmelor dezvăluie cu exactitate anumite detalii legate de comportamentul și personalitatea noastră.

Ai palmele mici?

Există o modalitate simplă de a afla. Curbează-ți palma spre încheietura mâinii. În cazul în care poți să atingi cu ușurință încheietura mâinii, înseamnă că ai mâinile mici.

Persoanelor cu palmele mici le place aventura și nu țin cont de riscul implicat. Relațiile personale ce implică dragoste nu sunt niciodată plictisitoare pentru ele! De asemenea, astfel de persoane sunt cu dare de mână și nu se gândesc la consecințele acțiunilor lor.

Citeşte şi  Ce înseamnă dacă ai o cruce în palmă

Dacă ai palmele mari

Cei cu mâinile mari au tendința de a fi perfecționiști. Detaliile sunt importante pentru ei. Nu e de mirare că au un nivel înalt de performanță la locul de muncă. Nu sunt sensibili la schimbări, însă sunt rezervați când întâlnesc oameni noi. Ei sunt conștienți de faptul că s-ar putea să exagereze în anumite situații, ceea ce explică precauția lor.

În funcție de forma palmelor

Palmele pătrate denotă că ești persoană practică. Mulți oameni cu mâinile pătrate sunt ingineri, matematicieni sau constructori.

Rezolvarea rapidă a problemelor este o caracteristică a celor cu palmele dreptunghiulare. În medie, persoanele cu palmele dreptunghiulare au mintea ascuțită și găsesc soluții la problemele zilnice fără prea mult efort.

Degetele lungi denotă că ești o persoană dornică de aventură, dar sensibilă la sentimentele altora. Degetele lungi sunt de multe ori un semn de curiozitate, atât intelectuală, cât și personală.

Iată care sunt cele 6 zone ale corpului pe care nu trebuie să le atingi cu mâinile.