Ce dietă trebuie să ţii, în funcţie de zodia ta!

Mereu auzim în jurul nostru, la job, la ieșirile cu prietenii, acasă, ce diete noi au mai apărut, însă niciodată nu ne putem hotărâ care este cea mai potrivită pentru noi. Vă vom dezvălui exact ce diete pot fi urmate, în funcție de semnul zodiacal potrivit YVE.ro:

21 ian. 2019, 10:56
Ce dietă trebuie să ţii, în funcţie de zodia ta!
  • Berbec
  •   Dacă sunteți născuți în această zodie, aflați că cea mai bună dietă pentru voi și nu numai, este una echilibrată. Este recomandat să mâncați câte puțin din toate, fără însă a face exces. Dacă sunteți amatori de pește, este recomandat să consumați acest aliment proaspăt și, destul de des. Este foarte sănătos și, mai ales, nu îngrașă. Poate fi inclus în oricare din cele două mese importante ale zilei și se poate găti extrem de rapid. Încercați și sigur vă veți îmbunătăți tonusul zilnic!

    • Taur

      Nativii din această zodie sunt mari amatori de carne. Nu este un lucru rău, atât timp cât nu consumați multă carne prăjită în ulei, sau prea grasă. În orice dietă trebuie să existe un echilibru, dar, mai ales Taurilor, le este recomandată o dietă bazată mai mult pe carne ușoară de pui sau chiar de curcan, dacă vă este pe plac. Sunt două dintre cele mai ușoare tipuri de carne de pe piață și se pot folosi în numeroase rețete, sub nenumărate forme. Pot fi combinate cu legume, cartofi ( de preferat fierți și nu prăjiți ), orez sau chiar paste. Pentru voi, o dietă potrivită poate face minuni, mai ales pentru doamne!

    • Gemeni

      Gemenilor le este recomandat să reducă din gustări, în timpul zilei sau nopții. Încercați ca, în loc de chipsuri, popcorn sau dulciuri, să consumați câte un fruct ușor și proaspăt. De exemplu, puteți să consumați portocale, kiwi sau chiar câte o banană, din când în când. Fructele sunt mult mai sănătoase decât alte tipuri de „ ronțăieli ” și pot ajuta foarte mult dacă doriți să scăpați de un kilogram-două în plus. Dacă reușiți să începeți să mâncați mai sănătos, nimic nu vă poate sta în cale!

    • Rac

      Fiecare dintre noi are o slăbiciune în ceea ce privește o mâncare preferată. Se pare că slăbiciunea voastră constă în ouă prăjite și carne de porc, asezonate cu multă pâine. Încercați să consumați mai rar astfel de alimente greoaie! Vă propunem să încercați să le înlocuiți cu produse asemănătoare dar mai sănătoase. O friptură de pui de exemplu, legume înăbușite în tigaie sau un ou fiert, pot face diferența la cântar. Sunt mâncăruri la fel de consistente ca și cele grase, însă vă pot ajuta să slăbiți sau să mențineți o greutate potrivită.

    • Leu

      Pentru Lei, este de preferat o dietă care să nu conțină sare sau alte condimente, aproape deloc. Orice carne sau legumă, pregătită într-un mod potrivit, poate fi gustoasă și fără acele artificii din comerț, care dau un gust bun, însă nu sunt sănătoase. Dacă totuși nu concepeți ideea de mâncare fără sare, atunci un înlocuitor mai puțin nociv ar fi sarea de mare sau cea de Himalaya. Tăiați orice fel de alt condiment și încercați o perioadă aceste tipuri de sare. Nu pierdeți nimic, ba din contră, poate câștigați un trai de viață și un mod de a mânca, mai sănătos!

    • Fecioară

      Pentru această zodie, legumele sunt la putere, dacă doriți să începeți o dietă. Printre cele mai sănătoase și potrivite, se numără spanacul, conopida, morcovul sau mazărea. Sunt legume cu care se poate lucra foarte ușor și puteți da frâu liber imaginației în bucătărie. Acestea sunt sănătoase atât pentru voi, cât și pentru copii, și, preparate corect, pot fi extrem de gustoase. Nu vă împiedică nimeni să mai adăugați uneori și o friptură mai grasă lângă, însă, cumpătat. Peștele deasemenea merge perfect alături de legume și, astfel, realizați ușor o masă principală, din alimente ușoare, care nu îngrașă.

    • Balanță

      Dacă doriți să faceți o schimbare pe plan fizic și să ajungeți la greutatea ideală, încercați să consumați cât de des posibil, iaurturi ușoare, simple, fără fructe sau alte ingrediente care le oferă gustul dulce. Cele mai sănătoase sunt cele naturale, chiar făcute în casă, dacă aveți de unde să procurați. Chiar și când sunteți mereu pe fugă și doriți o gustare rapidă, un iaurt simplu este cel mai indicat, în locul fast-food-ului, de exemplu. Consumat zilnic, împreună cu mâncăruri mai mult fierte decât prăjite, pot da rezultate pozitive în privința aspectului fizic!

    • Scorpion

      Încercați, pe cât se poate, să eliminați zahărul din mesele obișnuite. Chiar dacă este greu să renunțați la el, cu siguranță știți că zahărul este unul dintre cei mai importanți și nocivi factori, când vine vorba de kilograme în plus. În viața de zi cu zi sunt multe tentații dulci la tot pasul, însă, pentru a vă păstra în formă și pentru a vă satisface nevoia de zahăr, puteți opta pentru melasă care este mult mai sănătoasă, sau pentru fructe. Astfel, vă potoliți nevoia de dulce dar fără a vă îngrijora că vă îngrășați, cu fiecare bucățică mâncată.

    • Săgetător

      Pentru Săgetători este indicat consumul constant de mâncăruri mai mult fierte sau preparate la cuptor. Încercați să îmbinați armonios legumele cu carnea de pui, pește sau diferite tipuri de brânză iar rezultatul cu siguranță va fi unul bun. Dulciurile trebuie consumate în cantități cât mai mici și la ore potrivite, în niciun caz seara sau noaptea! Cu puțină voință și hotărâre, această dietă poate deveni un mod de viață la care nu veți dori să mai renunțați!

    • Capricorn

      Marea voastră slăbiciune s-ar părea că o reprezintă sucurile, combinate cu mâncare grasă, gătită rapid în ulei. Această combinație este una dintre cele mai nocive, atât pentru că vă ajută rapid să câștigați kilograme în plus, cât și pentru că, pe termen lung, vă poate deteriora sănătatea. Vă recomandăm ca, în loc de sucurile cu acid, să încercați să faceți acasă, suc propriu din fructe stoarse. Gustul este mult mai bun iar licoarea în sine, mult mai sănătoasă. În ceea ce privește mâncarea, încercați să consumați mai multe lactate, dar nu în exces, și mai multă carne de pui sau pește, combinată cu pâine neagră, integrală. Dacă reușiți să mențineți o astfel de dietă, și rezultatele se vor vedea curând!

    • Vărsător

      Cei din zodia Vărsător sunt de obicei persoane destul de atente cu ceea ce mănâncă. Dacă, însă, nu sunteți mulțumiți de aspectul dumneavoastră și doriți să încercați noi feluri de mâncare, puteți alege de exemplu, fructele de mare, salatele exotice sau somonul afumat, dacă acestea nu fac parte încă din obiceiurile alimentare. Toate aceste feluri de mâncare sunt foarte sărace în grăsimi și, preparate corect, sunt delicioase. Dacă totuși nu sunteți neapărat cu dare de mână, puteți opta pentru salate rapide preparate din legume, asezonate cu brânzeturi și ulei de măsline, ingrediente la îndemâna oricui!

    • Pești

      Voi puteți elimina oricând, carnea de porc din alimentația de bază, și chiar este indicat să o faceți! Dacă nu reușiți să o scoateți complet din obiceiurile alimentare, atunci încercați să o preparați mai rar și, eventual, altfel. Puneți mai multe legume lângă acest tip de carne, pentru a reuși să echilibrați grăsimea cărnii, cu legumele fierte și ușoare. De asemenea, dacă sunteți amatori de cârnați, încercați să consumați cumpătat și, orientați-vă spre cei mai puțin grași. Este greu să renunțați brusc la mâncărurile favorite, însă, dacă o faceți treptat, se poate să reușiți, pe termen lung!