Ce doreste fiecare, în taină, de la partener, în funcţie de zodie. Cele mai ascunse secrete

Astrologii susţin că fiecare nativ al zodiacului îşi doreşte în secret ceva anume de la partenerul său. Este vorba fie de fantezii erotice, fie de tipuri de afecţiune sau de comportament pe care fiecare nativ al zodiacului le râvneşte de la partener, însă nu are mereu curajul să o spună.

09 oct. 2014, 07:04
Ce doreste fiecare, în taină, de la partener, în funcţie de zodie. Cele mai ascunse secrete

Asadar, iata ce doreste fiecare, in secret, de la partener, in functie de zodie.

BERBEC

Berbecii isi doresc in secret sa fie tratati de partenerul lor foarte parinteste. In ciuda faptului ca expun mereu o latura puternica, isi doresc, de fapt, pe ascuns, sa fie ingrijiti si sa fie „dragaliti” mai tot timpul de persoana iubita. Insa, nu vor ca acest lucru sa se intample in afara intimitatii caminului, pentru a nu le fi stricata imaginea de oameni ddri.

TAUR

Taurii isi doresc in secret supunere din partea iubitului sau a iubitei. Nativii din Taur tanjesc ca partenerul sa nu le iasa niciodata din cuvant si sa faca asa cum decid ei in orice problema, oricat de marunta ar fi.

GEMENI

Gemenii isi doresc foarte mult, pe ascuns, ca partenerul sau partenera sa fie foarte deschisi sexual. Una dintre cele mai mari fantezii ale lor este sexul in trei, cu alta fameie, chiar daca este vorba despre un nativ din Gemeni de sex feminin.

RAC

Racii isi doresc pe ascuns ca partenerul sa le faca mereu cadouri scumpe. Sunt constienti ca este o slabiciune a lor si incearca mereu sa se comporte ca si cand cadourile scumpe nu le-ar atinge o coarda sensibila, insa, in realitate, asta isi doresc cel mai mult de la partener.

LEU

Leii isi doresc pe ascuns ca partenerul lor sa fie uneori brutali in pat. In ciuda caracterului lor dominant, leii avor uneori sa fie ei cei dominati. Insa nu recunosc acest lucru nici in ruptul capului, de frica sa nu cumva sa le fie luat postul de „lider” al relatiei de catre partenerul de cuplu.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc in secret ca partenerul lor sa plece de acasa pe perioade lungi, iar apoi sa se intoarca. Sunt de parere ca asa se mentine mult mai bine aprins focul pasiunii, insa niciodata nu vor recunoaste acest lucru din cauza ca se tem ca partenerul sa nu interpreteze gresit initiativa.

Continuarea pe Lyla.ro.