Ce fac bogaţii lumii cu miliardele pe care le deţin: De la „palate zburătoare” la mega-iahturi VIDEO

Bogaţii lumii se bucură din plin de miliardele de euro pe care le deţin. De exemplu, un afacerist cu multă dare de mână şi-a comandat un Boeing 747, pe care l-a transformat într-un veritabil penthouse. Alții se mulțumesc cu megaiahturi care au la bord...o pistă de curse.

23 apr. 2015, 08:46

(w500) Acesta est

Acesta este dormitorul celui mai luxos avion de pe piaţă, făcut la comandă de cei de la Boeing pentru un magnat ce preferă să rămână anonim. Aeronava, care în mod normal poate transporta 600 de persoane, are, pe lângă dormitor, o sufragerie spaţioasă, cu propriul ei bucătar, şi un birou ce poate fi folosit şi pe post de cameră de oaspeţi.

(w500) Întreaga

Şi ca orice afacerist ce se respectă, proprietarul acestui palat zburător a cerut şi o sală de conferinţă. Oaspeţii lui de la bord pot să se relaxeze pe canapelele scumpe amplasate pe coridoarele avionului, în timp ce privesc un program preferat la plasmă. Întreaga aeronavă este mobilată cu mult bun gust, iar modificările cerute de proprietar au durat trei ani.

(w500) Acesta est

Superbogaţii nu ţintesc doar la bijuterii cu aripi, ci şi pe apă. Acesta este doar unul dintre megaiahturile preferate de miliardari. De la lui se poate detaşa o piscină şi chiar alte platforme. Hotelul plutitor ţine, practic, locul mai multor vile, în care se pot caza în jur de 40 de persoane.

(w500) Acest supe

Acest superiaht este o miniatură al statului Monaco, iar la bord se regăsesc toate punctele de atracţie ale principatului. Pentru a cutreiera lumea la bordul lui, trebuie să scoateţi din buzunar aproape 350 de milioane de euro.