Ce fac, de fapt, femeile înainte de sex. Bărbaţii nu s-ar fi gândit la asta niciodată

Fiecare femeie diferită în felul ei când este vorba despre îngrijirea personală. Există însă câteva lucruri pe care cele mai multe femei le fac atunci când știu că urmează să facă sex.

19 nov. 2017, 10:58
Ce fac, de fapt, femeile înainte de sex. Bărbaţii nu s-ar fi gândit la asta niciodată

Iată câteva dintre ele:

– Femeile implicate într-o relație serioasă, care știu că sunt șanse mari să facă sex, se asigură întotdeauna că are pe ea lenjerie sexi și asortată. Fie o vor cumpăra, fie vor căuta ceva provocator acasă în garderobă.

– Epilatul este obligatoriu, atât în zona intimă, cât și pe picioare și la subrațe. Deși iarna mai neglijează acest aspect , dacă vor şti că urmează să facă sex, atunci se vor pregăti dinainte

 

– Femeile vor fi atente ce mănâncă ca să nu le provoace gaze intestinale.

– Gândindu-se că un bărbat urmează să le vadă picioarele şi, implicit, degetele, îți vor face cu siguranță pedichiura, dar și manichiura.

 

– Deși au făcut amor ultima dată recent, femeile tot vor intra puţin în panică. Şi asta pentru că se tem că ar putea face ceva greşit față de ultima partidă.

– Majoritatea femeilor vor să îmbrace haine clasice însă, în acelaşi timp, vor să fie şi atrăgătoare. Şi, astfel, pot ajunge să probeze şi să ia în considerare mai multe ţinute înainte de a se opri asupra uneia.

-Chiar dacă fac dus înainte de sex, în câteva secunde pe care le prind singure femeile o să-și miroase diverse zone ale corpului pentru a se asigura că miros bine.

-Vor folosi cel mai bun și mai scump parfum pe care îl au, sau chiar își vor cumpăra unul nou.