Ce fac FEMEILE cu CADOURILE NEDORITE, primite de la „JUMĂTATEA” lor

Statisticile din toată lumea arată că aproximativ 50% dintre femei încearcă să scape într-un fel sau altul de cadourile de Sărbători primite de la partenerul lor de viaţă, care fie nu le plac, fie nu le pot întrebuinţa în scopul pentru care au fost făcute.

30 dec. 2013, 12:19

Ca regulă generală, majoritatea obiectelor returnate sau refuzate de consoarte este formată din articole vestimentare şi încălţăminte cu numere ce nu li se potrivesc şi culori sau modele nedorite. Astfel, în fiecare an, acestea constituie peste 50% dintre cadourile de Sărbători de care femeile caută să scape cu proxima ocazie.

În ceea ce priveşte modalitatea în care o fac, 10% dintre femei încearcă să revândă obiectul respectiv, iar 13% încearcă” să paseze” cadoul nedorit altei femei, scrie Daily Mail.

Alte articole susceptibile de a nu fi pe placul consoartelor sunt, în mod surprinzător, articolele electrice şi electronice. 17% dintre aceste cadouri sunt returnate deseori, revândute sau date cadou altor persoane.

Între aceste articole figurează laptopurile, iPad-urile, dar şi aparatele de coafat. Urmează echipamentele electrice de bucătărie, articolele de baie, produsele de frumuseţe şi bijuteriile.

Unele dintre aceste obiecte nedorite pot fi donate asociaţiilor de caritate care le distrubuie celor ce au nevoie de ele. Această modalitate e preferată de aproximativ 17% dintre femei, iar 10% dintre femei încearcă să vândă online.

Alte motive de refuz ale cadourilor se referă la o culoare sau design nepotrivit. Concluzia studiului realizat de Paraag Amin, fondator şi CEO la StyleCard, coordonatorul studiului a fost aceea că „alegerea cadoului pentru o femeie este un câmp minat pentru bărbaţi”.