Ce face o FEMEIE în somn, fără să REALIZEZE: Este visul oricărui SOŢ şi nu mă simt OBOSITĂ după

O femeie din Marea Britanie a dezvoltat o condiţie ciudată, reuşind să se treazească în toiul nopţii fără să îşi dea seama. Mai mult, în fiecare noaptea, ea face ordine prin toată casa, spre bucuria şoţului.

22 mai 2013, 17:22

Claire Bartlett, o femeie de 50 de ani din Marea Britanie a dezvoltat un caz ciudat de somnambulism, trezindu-se în mijlocul nopţii pentru a face curat, potrivit The Sun

Citeşte şi Lucruri extrem de bizare pe care le fac oamenii în somn

Ea povesteşte că primul incident de acest fel a avut loc la sfârşitul anului trecut, în luna octombrie, iar de atunci, de cel puţin trei ori pe săptpmână ea spală vasele, şterge praful şi freacă ferestrele, fără să realizeze acest lucru. Inedit este faptul că nu vrea să se ducă la medic, mai ales că soţul ei, Crispin, de 63 de ani, spune că face o treabă mai bună în somn decât atunci când este trează.

„Cred că este visul fiecărui gospodine şi al fiecărui soţ şi nu mă simt obosită după. Sunt mulţumită atunci când mă trezesc şi totul este curat. Acest lucru se întâmplă de trei ori pe săptămână. Familia mea crede că totul este foarte amuzant. Am început să las vase murdare în speranţa că p să le curăţ mai târziu, în somn.

Citeşte şi O mamă somnambulă a devenit vedetă pe internet VIDEO

Femeia din Newport, South Wales, care are doi copii şi doi strănepoţi, spune că a început să meargă în somn în urmă cu şase ani fără niciun motiv. Un expert în somn a adăugat că astfel de cazuri sunt rare, dar atunci  când se întâmplă oamenii sunt pe jumătate adormiţi, dar nu sunt conştienţi.

Citeşte şi VIRAL PE INTERNET. O femeie somnambulă, filmată de fiul ei în timp ce dansează VIDEO