Ce face un hoţ în bucătăria unui restaurant din Bucureşti – VIDEO

Imagini incredibile cu un hoţ în bucătăria unui restaurant din Capitală. În timp ce în local se ţinea o petrecere, bărbatul a căutat lucruri pe care să le fure şi s-a servit din sticlele cu băutură. În final hoţul s-a schimbat cu hainele unui angajat şi a plecat cu o sacoşă plină.

RomaniaTV.net
05 iul. 2015, 08:57
Ce face un hoţ în bucătăria unui restaurant din Bucureşti – VIDEO

Hoţul însetat a intrat în restaurant şi s-a dus direct la sticlele de băutură. A gustat din fiecare apoi a început să cotrobăie prin bucătăria localului. Nu a fost jenat de petrecerea în plină desfăşurare din restaurant. Ba chiar a profitat de agitaţie şi a reuşit să se ascundă atunci când intra câte un ospătar, potrivit kanald.ro.

Bărbatul îşi aprinde chiar şi o ţigară şi cotrobăie printre lucrurile depozitate în bucătărie. La un moment dat decide că i-ar prinde bine să se schimbe şi se îmbracă în hainele unui angajat. Trei ore a petrecut hoţul în restaurantul din Capitală.

După ce s-a cinstit bine, bărbatul alege să plece, fireşte nu cu mâna goală. A luat un ceas, 400 lei şi a ales şi câteva sticle de băutură, probabil să continue festinul şi acasă.