Ce fel de lenjerie intimă să porţi, în funcţie de forma posteriorului

Există cinci tipuri diferite când vine vorba de forma posteriorului unei femei, iar în funcţie de categoria în care te încadrezi, Tomima Edmark, expert în materie de lenjerie intimă, îţi spune ce stil ar trebui să alegi pentru a te simţi confortabil şi a-ţi pune formele naturale în valoare.

RomaniaTV.net
15 iul. 2016, 09:25
Ce fel de lenjerie intimă să porţi, în funcţie de forma posteriorului

Potrivit chirurgului plastician Matthew Schulman, care a examinat formele a peste 50.000 de femei din 35 de ţări, există cinci tipuri de posterior, tipuri în baza cărora poţi afla ce lenjerie intimă ţi se potriveşte perfect.

1. Formă pătrată

Potrivit doctorului Schulman, dacă linia dintre osul şoldului şi exteriorul coapsei formează un unghi perpendicular cu solul, atunci posteriorul are o formă pătrată, ca în imaginea de mai jos.Lenjerie intimă potrivită: bikini sau boxeri, dar şi tanga. Evită lenjeria intimă cu margini elastice, fiindcă îţi sugrumă posteriorul şi oferă un aspect neplăcut.

Citeşte şi  Cum să arăţi spectaculos în lenjerie intimă

2. Formă de „V”

Dacă linia dintre pelvis şi şolduri este înclinată către înterio, posteriorul ia forma unui „V”, ca în imaginea de mai jos. Doctorul Schulman susţine că această formă este comună în rândul femeilor cu umeri laţi şi şolduri înguste.

Citeşte mai mult pe feminis.ro