Ce fel de persoană e potrivită pentru tine, în funcţie de luna în care te-ai născut

Te intrebi daca sufletul tau pereche exista si daca il vei intalni? Nu este niciodata usor sa iti gasesti perechea, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iti pierzi speranta.

RomaniaTV.net
30 iul. 2015, 10:12
Ce fel de persoană e potrivită pentru tine, în funcţie de luna în care te-ai născut

Luna in care te-ai nascut iti defineste personalitatea si iti imprima un anumit comportament. Astfel, este necesar sa te cunosti foarte bine pentru a-ti da seama ce fel de persoana sa cauti.

Iata, asadar, cine ar fi potrivit pentru tine, in functie de luna in care te-ai nascut:

Ianuarie

Esti o persoana puternica, independenta si mereu realista. Ai numeroase calitati pe care stii cum sa le pui in valoare si nimic nu poate fi prea dificil pentru tine. Ai nevoie de o persoana la fel de puternica, dar care sa stie cum sa comunice cu tine.

Februarie

Ai o intuitie foarte buna, esti sociabila si deschisa la nou, iti place sa-i ajuti pe cei din jurul tau, dar in acelasi timp esti foarte sensibila si ai nevoie de atentie. Ai nevoie de o persoana care sa iti inteleaga complexitatea, care sa te iubeasca profund si care sa comunice cu usurinta cu tine.

Martie

Esti o persoana modesta, deschisa la oportunitati si foarte visatoare. Te descurci foarte bine in viata, castigi bani usor si nu iti este greu sa-ti faci noi prieteni. Ai nevoie de o persoana la fel de sociabila ca tine, care sa te inteleaga si care sa te iubeasca neconditionat. O alta calitate pe care trebuie sa o cauti la cineva este sinceritatea.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.