Ce femeie super-erou te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Ce super-erou de sex feminin îţi place cel mai mult? Dacă nu ştii încă, zodia ta îţi poate oferi acest răspuns!

16 sept. 2017, 10:28
Ce femeie super-erou te reprezintă, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Ca şi luptătoarea Asgard-ului, Sif, Berbecul iubeşte acţiunea, caută aventura şi o pasiune înflăcărată pentru viaţă, scrie eva.ro.

Berbecii sunt mândri de realizările lor, şi pe bună dreptate! De asemenea, ei sunt independeţi şi nu le place să primească sau să asculte ordine. Deşi pot fi dificili şi imprevizibili, este greu să le rezişti pentru că sunt fermecători.

Citeşte şi Horoscopul culorilor realizat de Mariana Cojocaru VIDEO

TAUR

Ca şi Carol Danvers în pielea căpitanului Marvel, Taurul e o persoană îndrăzneaţă, încăpăţânată şi foarte stăpână pe situaţie.

Ambii lucrează din greu pentru a menţine ordinea şi dreptatea. În ciuda naturii lor practice, ei rămân ambiţioşi. Dacă ai nevoie de cineva pe care să ştii că te poţi baza, poţi avea întotdeauna încredere într-un Taur.

GEMENI

Nativa din Gemeni e liberă ca pasărea cerului, la fel ca Supergirl.

Gemenii nu lasă pe nimeni să le împiedice succesul şi să stea în calea fericirii lor. Când viaţa lor iau o întorsătură bruscă, ştiu exact cum să se adapteze. Iubesc provocările şi le place să rezolve problemele în moduri inedite.

RAC

Oamenii din zodia Rac sunt asemănători cu dura Văduva neagră.

Nu este uşor să-l cunoşti cu adevărat pe instabilul Rac, dar e clar că acesta îşi preţuieşte prietenii pe care îi are şi îi păstrează pe viaţă. El este, de asemenea, foarte empatic şi întotdeauna dispus să asculte pe aceia care au nevoie să se descarce.

LEU

Leul are multe lucruri în comun cu mutantul Mistique.

Mai mult decât orice altceva, ei se străduiesc să fie acceptaţi, iar acţiunile lor reflectă dorinţa de a fi iubiţi. Leii sunt întotdeauna ocupaţi şi inima lor e foarte mare. De asemenea, ei pot fi uneori înfumuraţi şi se lasă conduşi de sentimente în defavoarea raţiunii.

Continuarea horoscopului AICI.