Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie

Atunci când eşti invitat la ziua cuiva poţi fi pus în încurcatură în legătură cu darurile pe care urmează să i le faci. Ca să nu mai fi pus în încurcătură, iată un pont: cumpără-i floarea potrivită zodiei.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 19:52
Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie

Iata ce flori sa daruiesti in functie de zodie:

Berbec

Berbecii sunt semne de foc care simbolizeaza incredere de sine, dinamica, energie, aventura. Sunt lideri innascuti si trend-setteri. Pentru ei sunt recomandate florile portocalii de orice fel, lalelele si crinul tigrat.

Taur

Taurul este simbolul incapatanarii, insa sunt foarte sensibil si senzuali. Semne de pamant, Berbecii sunt puternici si hotarati, insa inimosi si romantici. Ei se bazeaza foarte mult pe simturi si le plac mirosurile dulci, asa ca cele mai potrivite flori pentru ei sunt trandafirii, si crinul Stargazer.

Gemeni

Gemenii sunt duali. Pana la urma, semnul lor e „dublu”. Gemenii sunt expresivi si introspectivi, creative si poseda o imaginatie bogata. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt trandafirii, simbolul pasiunii si afectiunii. Vei „atinge” cu ei multiplelele fatete ale personalitatii lor.

Rac

Racii sunt firi emotive si sensibile. Sunt foarte selectivi, iar daca faci parte din anturajul lor ar trebui sa te simti flatat. Pentru ei, florile perfecte sunt trandafirii albi si crinii, care sa le stimuleze latura spontana, dar care sa le reflecte si firea lor blanda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.