Ce fructe şi legume să mănânci în funcţie de zodie pentru a te simţi mereu sănătos

Fructele şi legumele joacă un rol foarte important în alimentaţia noastră, a tuturor. Acestea aduc cu ele aportul de vitamine, minerale, fibre şi nutrienţi, de care corpul are atât de multă nevoie.

RomaniaTV.net
29 oct. 2013, 08:27
Ce fructe şi legume să mănânci în funcţie de zodie pentru a te simţi mereu sănătos

Ziua in care te-ai nascut, luna si zodia, au o influenta majora asupra starii tale de sanatate, iar alimentele nu trebuie alese la intamplare.

Exista un raport alimentatie-zodie care iti arata cat de mult influenteaza zodia starea fizica de sanatate si starea mentala de sanatate in functie de ceea ce mananci.
 
Berbec. Cei nascuti in zodia Berbec sunt persoane foarte hotarate. Atunci cand isi pun ceva in cap, nu renunta pana ce nu duc acel lucru la indeplinire. Cu aceeasi hotarare isi aleg si alimentele, daca astazi vor sa manance X, atunci asta vor manca. Nu tin cont de sfaturi, pe o ureche intra, pe cealalta ies, totusi exista anumite fructe si legume pe care trebuie neaparat sa le manance: rodia, sfecla rosie, morcov, conopida si spanac.

Citeşte şi Horoscop financiar: Cât de bine vei sta cu banii în 2014, în funcţie de zodie
 
Taur. Cei nascuti in zodia Taur dau dovada de o pasiune nemaintalnita. Pun pasiune atunci cand fac dragoste, cand gatesc si cand muncesc. Pun pasiune in orice. Atunci cand vine vorba despre alimentatie, acestia au foarte mare grija la ce mananca. Iata ce legume si ce fructe sunt recomandate pentru Taur: telina, castravetele, bamele, pepenele rosu, portocala.
 
Gemeni. Gemenii au doua personalitati, una ii indruma catre calea corecta, iar cealalta catre pacat. Sunt persoane foarte nehotarate si nu pun foarte mare pret nici pe sanatate, nici pe relatii, nici la job nu dau foarte mare randament. Legumele si fructele recomandate pentru gemeni sunt: cartoful, varza rosie, strugurii albi, fasole pastai galbene.

Citeşte şi Alimente pe care nutriţioniştii le au întotdeauna în frigider

Rac. Cei nascuti in zodia Rac sunt persoane foarte sociabile, sensibile, emotive, pline de compasiune, generoase, insa in relatie Racii sunt posesivi si foarte gelosi. Au nevoie de o alimentatie pe masura pentru a exista o balanta intre viata profesionala si cea personala. Iata ce fructe si legume sunt recomandate pentru Raci: bambus, nuca de cocos, fasole, ananas, rucola.
 
Leu. Cei nascuti in zodia Leu dau dovada de foarte multa grija pentru ei insusi. Sunt pedanti, usor narcisisti, insa de cele mai multe ori au de suferit de pe urma acestor aspecte. Au nevoie de complimente permanente astfel ego-ul lor nu va avea de suferit. Leii pun foarte mare pret pe aspectul lor fizic, tocmai de aceea au foarte mare grija la ce mananca. Iata ce legume si ce fructe trebuie sa consume un Leu pentru o viata sanatoasa: capsuni, ardei gras, ceapa rosie, bame, nuci, vinete.

Citeşte şi Cât de predispus eşti să te îngraşi, în funcţie de zodie. Cum poţi combate problema

Fecioara. Fecioara se gandeste la toata lumea, mai putin la ea. Desi foarte ingrijorata din pricina sanatatii sale, aceasta nu face nici o schimbare atunci cand vine vorba despre alimentatia sa. Iata ce legume si ce fructe sunt recomandate pentru fecioara: dovlecelul, marul, ridichi, hrean, pepene galben, mazare.

Continuarea pe Lyla.ro.