Ce gândesc bărbaţii despre corpul lor? 8 adevăruri fundamentale

Tot ce stim este ca barbatii sunt obsedati de corpul femeilor, dar ce fel de ganduri au fata de propriul lor corp, totusi?! Ted Spiker (Oprah Magazine) sparge tacerea si scrie despre ceea ce nici o femeie n-a aflat pana acum.

RomaniaTV.net
26 iul. 2015, 20:32
Ce gândesc bărbaţii despre corpul lor? 8 adevăruri fundamentale

„Am opt ani, sunt imbracat doar in lenjerie intima si stau in fata medicului la care m-a dus mama pentru un control. Ingrijorata, mama apuca cu mana doua cute de grasime de pe burta mea si-l intreaba pe doctor daca nu crede cumva ca am vreo tumoare. Doctorul o priveste contrariat si o linisteste imediat, explicand ca nu e vorba de nici o tumoare, ci de grasime pura si atat.Din ziua aia, burta mea a fost tinta discutiilor multor persoane.

Cand am implinit vreo 14 ani, un alt doctor m-a intrebat daca nu cumva ma simt jenat din cauza formelor mele usor rotunjoare si feminine. Mi-a mai spus ca se pare ca am ceva probleme cu glanda tiroida. In liceu am fost adesea tinta batailor de joc venite din partea colegilor de la vestiarele de sport, iar in facultate un coleg m-a analizat public din punct de vedere fizic, explicand ca as putea da nastere unui copil, fiindca am solduri foarte generoase.

Sa nu credeti ca sunt un obez morbid. Am niste kilograme serioase in plus si sunt asezate exact acolo unde le poarta si femeile: pe solduri, la sani si pe fund. Sincer, imi urasc formele. Urasc felul in care stau hainele pe mine. Urasc mistourile prietenilor, care mai de care mai umilitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.