Ce influenţe au culorile asupra personalităţii

Culorile au un mare impact asupra noastră și, în mod special, asupra personalității noastre dictând sentimentele și starea noastră de spirit în funcție de culorile pe care le preferăm. Culori sunt peste tot și ne influențează alegerile, de exemplu: în momentul când suntem la cofetărie, alegem prăjitura după cât de colorată este și abia apoi după ce conține.

RomaniaTV.net
25 iul. 2016, 11:02
Ce influenţe au culorile asupra personalităţii

Felul în care ne simțim într-o anumită zi ne influențează și modul în care ne alegem hainele, accesoriile, chiar și culoarea lenjeriei de pat. În general, oamenii s-au învățat să își coloreze pereții camerelor specific: baia albastră, bucătăria galbenă, domitorul roșu și tot așa. Ce semnifică fiecare culoare vom vedea în continuare:

1. ROȘU: imprimă o stare de bine, de optimism, mișcare. De asemenea, este culoarea dragostei, a pasiunii, a sângelui, a sacrificiului. Este o culoare îndrăzneață și mulți sunt cei care se feresc să o poarte. Cei care preferă culoarea roșie sunt persoane romantice, îndrăznețe și iubitoare de viață.

Citeşte şi  Ce culori să pui pe tine ca să ai noroc maxim în fiecare zi a săptămânii

2. PORTOCALIU: culoarea focului, asociază apusul și răsăritul soarelui. Culoare veselă ce denotă generozitate și căldură. Persoane energice și luptătoare, norocoase și mereu puse pe treburi.3. GALBEN: culoarea soarelui, a lămâii, a optimismului, a atenției. Culoarea galben influențează aparatul respirator. Caracterizează persoane sociabile, prietenoase și pline de viață.

Citeste articolul complet pe YVE.ro