Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă, palma stângă sau ambele palme

Ti s-a intamplat vreodata sa te manance palma stanga atat de tare, incat sa te intrebi daca nu cumva este un semn ca trebuie sa ai grija la ceea ce va urma? Ei bine, se pare ca nu este cazul sa te sperii, ci, din contra, sa te astepti la vesti bune. Atunci afla si tu, in cele ce urmeaza, ce inseamna cand te mananca palma dreapta, dar si ce semnificatie poate avea aceeasi senzatie, daca este resimtita la nivelul ambelor maini.

12 iul. 2015, 09:04
Ce înseamnă când te mănâncă palma dreaptă, palma stângă sau ambele palme

Mancarimea in palma dreapta – un semn al bunastarii

Conform credintelor populare, daca te mananca palma dreapta, in curand vei avea parte de un castig nesperat. Pentru a nu izgoni insa norocul, nu trebuie sa incerci sa atenuezi mancarimile in niciun fel. Cum s-ar zice, baba sufera la frumusete si, in acest caz, la bogatie.

Daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce spun cei care cred in energiile universale ce ne inconjoara si ne influenteaza in fiecare zi, atunci cand te mananca palma dreapta, este vorba despre un transfer activ de energie. Din nou, nu este bine sa intervii in vreun fel si sa intrerupi procesul, pentru ca energia respectiva este pozitiva si iti poate aduce numai beneficii: de la diverse reusite pe plan personal, dar si profesional, pana la imbunatatirea starii de sanatate si a celei de spirit. Nu in ultimul rand, irlandezii, care sunt recunoscuti ca fiind superstitiosi din fire si avand o multime de legende cu spiridusi si zane, considera ca daca te mananca palma dreapta, vei cunoaste in curand o persoana care te va impresiona in mod placut.

Iata ce inseamna cand te mananca palma stanga!

Palma stanga si mana destinului

Nu este nimic neobisnuit in a simti, uneori, o usoara mancarime in palma stanga, aparuta din senin. Din punct de vedere medical, nu trebuie sa te ingrijorezi, insa cand vine vorba despre superstitii, este cazul sa stii la ce sa te astepti, pentru a nu fi luata prin surprindere mai tarziu, spunand ca nu ai reusit sa descifrezi semnele pe care destinul ti le daduse.

Conform credintelor populare, atunci cand te mananca palma stanga, esti in pericol sa pierzi o suma serioasa de bani. Asadar, ai grija la afacerile in care te vei implica in viitorul apropiat si masoara de cinci ori inainte de a taia o data.

Esti genul de persoana care crede in superstitii si te consideri ghinionista? Atunci trebuie sa ai grija, pentru ca in viitorul apropiat este posibil sa ai parte de pierderi financiare cauzate de necesitatea unor reparatii urgente sau chiar de achizitionarea unor bunuri, pentru a inlocui altele furate sau defecte.

Daca vrei sa scapi de senzatia neplacuta din palma, este bine sa folosesti un obiect din lemn pentru a atenua mancarimea, asigurandu-te in acest fel ca vei avea noroc si ca totusi soarta nu se va intoarce impotriva ta, scrie divahair.ro.

Ce inseamna cand te mananca ambele palme 

Daca te mananca ambele palme, inseamna ca ghinionul te va ocoli in ziua respectiva si chiar este posibil sa ai parte de o suma de bani la care nu te asteptai. Pentru a fi sigura ca acest lucru se va intampla cu adevarat, baga-ti mainile in buzunar si amelioreaza senzatia neplacuta alaturand palmele de materialul din care este confectionat obiectul vestimentar pe care il porti.

Pentru a afla mai exact cati bani vei castiga, poti incerca o metoda inca folosita in Ungaria, de catre cei mai superstitiosi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti treci mana peste par, nu prin acesta, iar numarul de fire lipite de palma iti va indica suma de bani pe care o vei castiga.

Asadar, data viitoare, adu-ti aminte de aceste raspunsuri la intrebarea„Ce inseamna cand te mananca palma dreapta?” si pregateste-te pentru o perioada in care ti se vor intampla numai lucruri bune.

Nu îţi găseşti jumătatea? DEGETUL MARE îţi spune ce greşeli să nu mai faci FOTO

Chiromanţie sau cititul în palmă. Primii paşi ca să-ţi ghiceşti viitorul