Ce înseamnă când visezi persoana iubită

Dacă ai putea să îţi visezi iubitul în fiecare seară, probabil că nu ai mai avea deloc probleme cu somnul, nu? Visul în care îţi apare persoana iubită este unul dintre cele mai frumoase pe care le poţi avea şi te poate face să te simţi minunat. Te trezeşti toată un zâmbet şi simţi fluturaşi în stomac. Asta dacă visul este unul bun... Însă de multe ori se poate întâmpla să îţi visezi partenerul în circumstanţe nu tocmai fericite, ceea ce te poate face să te îngrijorezi şi în viaţa de zi cu zi.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 11:54
Ce înseamnă când visezi persoana iubită

Afla ce inseamna cand visezi persoana iubita in diferite circumstante! Ai motive de ingrijorare sau de bucurie?

Persoana iubita in vise frumoase

Cea mai evidenta interpretarea a viselor in care iti apare persoana iubita este ca te gandesti mereu la ea. Este un vis comun la inceputul unei relatii si atunci cand esti indragostita pana peste cap. In aceasta faza, visul nu are o semnificatie foarte profunda, ci este inca o modalitate prin care subconstientul se manifesta, avand in vedere ca esti foarte atrasa de omul respectiv.

Daca esti intr-o relatie si iti visezi partenerul, chiar daca ai trecut de faza fluturasilor in stomac, acest lucru poate avea mai multe semnificatii interesante. Persoana iubita in vis simbolizeaza acele trasaturi si calitati care ne ajuta sa fim fericiti si impliniti.

Citeşte şi  TALMĂCIRE VISE: Ce înseamnă dacă visezi că te scufunzi în apă

In viata reala, iubitul tau este un sprijin pentru tine si te ajuta sa faci fata situatiilor dificile, asa ca simbolizeaza siguranta si stabilitatea in visele tale. Nu trebuie neaparat ca visul sa fie despre el, ci mai degraba despre o situatie sau un comportament care iti aduce multe beneficii. 

Un vis in care iti apare iubitul mai poate sa reflecte si modul in care il percepi in prezent pe acesta si, daca il analizezi cu grija, poti sa iti dai seama exact unde te situezi din punct de vedere emotional. A avea relatii intime cu iubitul in vis inseamna ca te simti foarte apropiata de el si ca ai parte de trairi intense in viata de zi cu zi. 

Citeşte continuarea pe divahair.ro