Ce înseamnă de fapt când te bârfeşte lumea

Lumea e plina de barfitori, chiar si noi fara sa ne dam seama o facem de multe ori. Fie e cu rea intentie sau doar de dragul de a dezbate un subiect comun in cadrul unui colectiv, barfa ne loveste pe toti la un moment dat.

02 aug. 2014, 07:23
Ce înseamnă de fapt când te bârfeşte lumea

Se spune ca femeile barfesc mai mult decat barbatii. FALS! Studii recente ale SUA demonstreaza ca atat barbatii cat si femeile barfesc la fel de mult.

Singura diferenta intre barbati si femei, este ca femeile se axeaza foarte mult pe partea de fashion, tinuta, coafura, machiaj, iar barbatii pe sexualitate, pe reputatie, pe potential.

Barfele barbatilor sunt mai dure decat ale femeilor si din pacate pentru noi de cele mai multe ori acestea pot devenii mai credibile. Persoanele care barfesc o fac deoarece in subconstient, persoana vizata reprezinta defapt o mare importanta pentru ele.

Atunci cand o persoana starneste in tine invidie si vezi ca toti o ridica in slavi, i-au gasit un loc sus pus pe piedestal, este persoana pe care tu o vei barfi. Vei incerca sa sapi putin in trecutul ei si sa incerci sa ii mai tai putin din treptele pe care spui tu ca le-a urcat fara sa le merite.

Continuarea pe Lyla.ro