Ce îţi aduce anul Câinelui de Pământ

Noul an chinezesc va începe pe 16 februarie şi se va afla sub influenţa Câinelui de Pământ. Anul va aduce cu sine numeroase schimbări pentru aproape toate zodiile, iar accentul se va pune pe evoluţie şi răbdare.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 09:36
Ce îţi aduce anul Câinelui de Pământ

Şobolan (1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

BANI: Ambiţiile tale sunt foarte mari, la fel şi planurile. Din februarie, vei începe să munceşti mai mult pentru carieră şi vei fi mai economă. În prima jumătate a anului, nu te aşteaptă cheltuieli foarte mari, însă trebuie să ai grijă la cum gestionezi fiecare leu pe care îl câştigi. Trebuie să fii foarte chibzuită, asta dacă nu vrei să te îndatorezi mai mult decât poţi duce.

DRAGOSTE: Anul Câinelui de Pământ va fi unul destul de tumultuos pentru tine. S-ar putea să te desparţi şi să te împaci cu acelaşi partener de câteva ori, lucru pe care la început îl vei lua ca pe o glumă, iar apoi îţi vei da seama că totul a fost serios. Păstrează-ţi mintea limpede, dacă nu vrei să cazi sub vraja unui personaj îndoielnic.

SĂNĂTATE: Vei avea bătăi de cap în primele luni ale anului, deoarece unele afecţiuni pulmonare din trecut s-ar putea agrava. Încearcă să ai mai multă grijă de tine şi să te tratezi corespunzător. Renunţă la sfaturile unor prieteni, care insistă să te trateze după ureche. Du-te la doctor!

Citeşte şi Horoscop Minerva 2018: ce ne aduce Anul Câinelui de Pământ. Zodiac chinezesc 2018

Bivol (1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

BANI: Plănuieşti câteva investiţii care să îţi aducă venituri suplimentare. Totuşi, anul Câinelui de Pământ nu este cel mai bun pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Poate ar trebui să apelezi şi la sfatul unor profesionişti, înainte de a lua o decizie. Dacă încă nu eşti hotărâtă să investeşti, poate ar fi mai bine să economiseşti banii, căci nu se ştie când vei avea nevoie de ei.

DRAGOSTE: Nu eşti genul de persoană care să stea singură prea mult timp, mai ales acum, când anul Câinelui de Pământ ţi-a pregătit o surpriză de proporţii. Mai devreme sau mai târziu, îţi vei găsi alesul inimii, cu care te vei înţelege de minune încă din prima clipă. Cele mai mari şanse de a-l întâlni sunt în vară.

SĂNĂTATE: La capitolul acesta, trebuie să ai un regim de viaţă echilibrat, căci anul Câinelui este unul destul de solicitant. Va trebui să ai grijă la modul în care te odihneşti şi să îţi revizuieşti planul alimentar. Ar fi perfect să renunţi la câteva din alimentele nesănătoase pe care obişnuieşti să le consumi.

Află previziunile complete pentru noul an chinezesc pe clickpentrufemei.ro.