Ce îţi rezervă horoscopul săptămânal între 17-23 aprilie

Descoperă ce-ţi rezervă horoscopul săptămânii în perioada 17 - 23 aprilie.

17 apr. 2015, 10:29
Ce îţi rezervă horoscopul săptămânal între 17-23 aprilie

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII –  BERBEC

Se pune acut problema unor moşteniri, iar o bună amică vă ajută să rezolvaţi micile conflicte cotidiene cu partenerul de viaţă. Odată restabilită starea de sănătate, începeţi iar să faceţi nenumărate drumuri şi eforturi profesionale. Întreg intervalul, idei îndrăzneţe, dar poate prea nonconformiste.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care se îndrăgostesc imediat

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – TAUR

Situaţia dv. financiară este deocamdată constantă, dar irelevantă pentru cât munciţi, mai ales că trebuie să supliniţi şi munca colegelor care lipsesc nemotivat. Majoritatea celibatarelor se pregătesc de „nuntă”, iar femeile de afaceri se afirmă prin noi activităţi, alături de parteneri prosperi.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – GEMENI

Vi se impune să lucraţi de miercuri în echipă şi nu aveţi niciun cuvânt de spus în alegerea colegilor. Schimbările profesionale sunt bruşte, dar majoritatea nativelor tinere se îndrăgostesc de un coleg nou şi uită de toate nemulţumirile. Unele se pregătesc să plece singure în călătorii foarte lungi.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 aprilie

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII – RAC

Încercaţi în zadar să faceţi economii, fiindcă noile dv. achiziţii pentru casa proprie sunt nu numai frumoase, ci şi foarte scumpe. Situaţia profesională nu vă mai rezervă surprize, însă partenerul de cuplu vă „exploatează” sexual şi vă oboseşte peste limite. Călătoriile în străinătate sunt amânate.

Află pe clickpentrufemei.ro ce rezervă astrele și pentru celelalte zodii.