HOROSCOP. Ce le incomodează pe femei, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Anumite persoane rezistă la stres sau la factori perturbatori care pe alții i-ar determina să se retragă deoarece s-ar simți incomodați din prima secundă. Descoperă ce le incomodează pe femei, în funcție de zodie.

29 mart. 2015, 12:34
HOROSCOP. Ce le incomodează pe femei, în funcţie de zodie

Ce le incomodează pe femei, în funcție de zodie:

BERBEC
DEZORDINEA: Femeia Berbec nu suportă să trăiască într-o continuă dezordine, așa că primul lucru pe care îl va face va fi să așeze totul în așa fel încât să îi fie ușor de unde să se apuce de treabă, adică să aibă toate elementele puse la vedere.

TAUR
Femeia Taur este deranjată dacă machiajul nu ține suficiente ore și este nevoită să îl retușeze frecvent. Femeile Taur sunt extrem de cochete deși aerul lor de femeie casnică nu ar spune deloc asta.

GEMENI
PRIVIRILE: Mai ales pe cele ale adversarilor. Femeia Geamăn se ferește să-și privească în ochi interlocutorul și asta deoarece o poate întimida puternic.

RAC
LIPSA RĂBDĂRII: Femeia Rac nu suportă să vadă în jur forfotă, agitație pentru orice. Femeia Rac este așezată și așteaptă ca toate lucrurile să vină la timpul lor.

LEU
TĂCEREA: Mai ales atunci când au programate întâlniri, femeile Leu nu suportă ca partenerul să tacă într-o conversație prea mult.

FECIOARĂ
BÂRFELE: Cu toate că femeia Fecioară adoră să bârfească (ca orice altă femeie), nu se simte deloc bine când simte în jurul ei mai multe voci care îi pronunță numele.

BALANȚĂ
CRITICILE CELOR NEAVIZAȚI: Femeia Balanță este sensibilă la critici, însă nu la cele ale unor oameni competenți, care oferă critici constructive, ci la persoanele care vorbesc de rău doar pentru a se afla în seamă.

Citeste mai mult pe Revista TEO