Ce le rezervă ASTRELE lui VICTOR PONTA şi lui CRIN ANTONESCU în 2014

Ambii lideri USL sunt în zodia fecioarei, dar asta nu înseamnă că nu sunt diametral opuşi în luarea deciziilor politice.

30 dec. 2013, 14:59
Ce le rezervă ASTRELE lui VICTOR PONTA şi lui CRIN ANTONESCU în 2014

Victor Ponta şi Crin Antonescu vor avea parte de un 2014 dificil. Potrivit astrologului România TV, Oana Hanganu, cei doi oameni politici vor întâmpina probleme şi tensiuni în parteneriate, o spun astrele. Liderii USL sunt în zodia Fecioarei şi chiar dacă au multe în comun, sunt şi destule lucruri care îi separă.

Citeşte şi Victor Ponta a luat masa cu Ghiţă. Ciobanul Ghiţă – FOTOGRAFII INEDITE

Premierul Victor Ponta e nascut pe 20 septembrie 1972. Colegul sau de alianta, Crin Antonescu e la o zi distanta, dar la o diferenta mai mare de ani, este născut pe 21 septembrie 1959.

Fiecare are norocul lui, Crin este norocos. Victor Ponta se bucură de susţinerea astrală spre finalul anului„, a explicat astrologul.

Cei doi politicieni sunt extrem de diferiti cand vine vorba de temperamente si de deciziile pe care le iau. Cu toate ca sunt norocosi, 2014 nu se anunta un an prea comod nici pentru Victor Ponta ori Crin Antonescu.

Citeşte şi Mircea Geoană: Crin Antonescu a sabotat chimia personală pe care o avea cu Victor Ponta

„Faţă de Antonescu, Victor Ponta are capacitatea mai mare de-a negocia. Am văzut că un alt an a ştiut să coabiteze cu Traian Băsescu, Crin a criticat, este mai impulsiv. Ponta este jurist, îşi alege mai bine cuvintele. Pentru fecioare nu va fi un an uşor. Vor avea probleme în parteneriate de orice fel, tensiuni foarte acute„, a conchis Oana Hanganu.