Ce lenjerie intimă îi place să porţi, în funcţie de zodie

Barbatii simt si iubesc cu privirea! Pe ei ii incita imediat ceea ce vad, iar lenjeria intima este perfecta pentru un preludiu fierbinte.

10 oct. 2015, 16:16
Ce lenjerie intimă îi place să porţi, în funcţie de zodie

BEREBEC

Berbecii prefera lenjeria intima de culoare rosie, cu ornamente din dantela. Le place ca sutienul sa fie push-up si cat se poate de simplu.

TAUR

Taurii prefera ca femeia sa poarte lenjerie intima neagra, simpla, eventual din matase. Acest material fin ii face pe nativii din Tauri sa fie foarte dornici.

GEMENI

Gemenii au preferinte foarte exacte in ceea ce priveste lenjeria intima purtata de femeie. Mai precis, le place ca posteriorul femeii sa fie pus in evidenta cat se poate de tare, asa ca prefera lenjeria intima tanga. Nu au preferinte cu privire la sutien.

RAC

Racii prefera lenjeria intima de tip “camasuta de noapte”, transparenta, care sa lase sa se vada cat de cat corpul femeii.

LEU

Leilor le place lenjeria intima sport. Adica prefera pantalonasi mulati pe fund si bustiere, care sa scoata in evidenta musculatura femeii.

FECIOARA

Barbatii din fecioara prefera lenjeria intima draguta. De exemplu, aiputea opta pentru chilotei draguti, rosii, cu imprimeuri amuzante pe ei. Barbatii din fecioara iubesc totodata fanteziile cu “scolarite”.

BALANTA

Barbatii din Balanta prefera lenjeria intima de “dominatoare”. Incearca sa porti o pereche de chilotei negri, ciorapi pana la genunchi, negri, si un corset bine strans pe trup.

SCORPION

Si Scorpionii gasesc foarte incitante corsetele, care scot bustul in evidenta. Asa ca ai putea opta pentru un corset alb, cu ornamente din dantela.

SAGETATOR

Sagetatorii iubesc “costumele” dintr-o bucata pe femei. Incearca sa porti, in loc de lenjerie intima, un costum de bai edintr-o bucata care sa iti scoata fundul in evidenta.

Mai multe, pe kfetele.ro