Ce lucruri murdare ar face, pentru bani, în funcţie de zodie. Tot ce ar fi dispuşi să pună în practică

Astrologii susţin că toţi nativii zodiacului ar fi în stare să se înjosească sau să facă pentru bani unele lucruri de care nu ar fi deloc mândri, în mod normal.

20 oct. 2014, 05:58
Ce lucruri murdare ar face, pentru bani, în funcţie de zodie. Tot ce ar fi dispuşi să pună în practică

Ce-i drept, unii dintre nativii zodiacului nu sunt nici pe departe adepţii ideii că „haina îl face pe om”, aşa că nu sunt dispuşi să îşi încalce unele principii doar de dragul banilor. Însă, alţi nativi ai zodiacului sunt dispuşi să încalce orice regulă morală doar pentru a beneficia de un câştig rapid şi mare, din punct de vedere financiar, după cum urmează.

BERBEC

Berbecii iubesc banii, fiind de cele mai multe ori motivati sa ii faca prin munca cinstita. Insa, daca se afla in situatii limita, sunt dispusi sa isi incalce unele principii doar pentru a castiga mai mult. Cel mai des, nativii acestei zodii tradeaza cunostintele, insa nu prieteni foarte buni, pentru a obtine sume mari de bani.

TAUR

Taurii sunt dispusi sa faca aproape orice pentru a obtine repede sume importante de bani, cu exceptia vanzarii propriului trup. Nu au procese de constiinta daca tradeaza membri ai familiei sau persoane apropiate sau daca fac un rau voit, in limitele legale, unei persoane, pentru a obtine o suma mare de bani.

GEMENI

Gemenii iubesc nespus banii la randul lor, insa nu le sta in caracter deloc sa tradeze sau sa distruga o persoana doar de dragul imbogatirii rapide. Insa, daca li s-ar oferi ocazia, si-ar vinde trupul cu usurinta, macar o data, pentru o suma destul de mare.

RAC

Racii sunt dispusi sa faca lucruri de care nu ar fi mandri deloc pentru bani doar daca au probleme mari financiare. Cel mai des se folosesc de santaj, insa doar daca stiu sigur ca persoana pe care o santajeaza este, cel putin din punctul lor de vedere, o persoana destul de rea.

Citeşte şi Horoscopul zilei de luni, 20 octombrie. Ce rezervă astrele fiecarei zodii

LEU

Leii au un caracter foarte puternic si exclud ideea de a se vinde pe ei insisi si a trada, chiar daca este vorba despre un dusman, doar pentru a pune mana pe o suma mare de bani rapid. Sunt dispusi insa sa elaboreze planuri, la cerinta, pentru detronare unui lider pe care-l cunosc foarte bine, daca acea persoana le-a gresit in trecut.

FECIOARA

Fecioarele iubesc si ele banii. Insa, nu s-ar juca niciodata cu viata unui om pentru a obtine sume mari de bani in timp foarte scurt. Cu toate acestea, ar fi foarte dispuse sa joace un rol-cheie in punerea in aplicare a unor planuri care sa aduca profit rapid. Mai precis, nu s-ar gandi de doua ori inainte sa accepte rolul de spion, intr-o situatie, daca ar fi platite considerabil.

Continuarea pe Lyla.ro