Ce mai face minora care a fugit la mânăstire. Uite cât de sexy este şi cum se distrează la malul mării FOTO

Iulia Ionescu, eleva care la 15 ani a fugit de acasă pentru a merge la mânăstire, a depăşit episodul nefericit, iar acum îşi trăieşte adolescenţa la cote maxime. Din şcolăriţa timidă, Iulia a devenit o tânără extrem de sexy, plină de încredere.

23 iul. 2015, 08:56

A reuşit să pună pe jar Poliţia Română şi să creeze o stare de panică în toată ţara, atunci când a fugit de acasă la mânăstire, scrie spynews.ro. Dacă în urmă cu ceva timp, Iulia Ionescu trecea peste cuvântul părinţilor ei şi se întâlnea pe ascuns cu duhovnicul personal, acum adolescenta profită de micile plăceri ale vârstei.

Citeşte şi Un tată speriat din Iaşi şi-a dat fata dispărută. Incredibil unde a fost găsită la 2 zile de la dispariţie

Zilele trecute, fata a avut parte de o vacanţă pe cinste, pe litoralul românesc. Îmbrăcată extrem de sexy, într-o pereche de pantaloni scurţi şi o bluză transparentă, tânăra care visa să îmbrăţişeze viaţa de călugăriţă a făcut ravagii  la malul mării.

Citeşte şi Elevă dispărută fără urmă după o poveste de iubire cu un medic. Întâmplări uluitoare înainte de dispariţie

Iulia Ionescu a dispărut de acasă într-o zi de februarie şi timp de patru zile a bătut la porţile mânăstirilor din judeţele Neamţ şi Suceava, unde ar fi încercat să se călugărească, după cum i-ar fi spus de multe ori duhovnicului ei, preotul Visarion Alexa.