Ce mănâncă un model de la Victoria’s Secret?

 Vrei să arăţi ca celebrele modele de la Victoria’s Secret? Atunci ar trebui să fii atentă la ce mânânci. Trupul de zeiţă bine sculptat şi formele lor de invidiat nu se menţin aşa uşor.  

10 mart. 2017, 11:43
Ce mănâncă un model de la Victoria’s Secret?

Celebrele modele precum Adriana Lima sau Heidi Klum, care au făcut ravagii pe podiumurile din toată lumea, au o dietă strictă şi un program de fitness bine stabilit. 

Fructe şi legume 

Fetele consumă fructe la micul dejun în combinaţie cu iaurt slab şi cereale integrale. În rest, legumele sunt nelipsite din alimentaţia lor zilnică, fie ele crude sau gătite. Secretul este să consumi cât mai multe salate verzi, fără crutoane sau brânzeturi. 

Apa cu lămâie şi ghimbir, secretul frumuseţii 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că apa cu lămâie şi ghimbir ajută la menţinerea siluetei. Top-modelele internaţionale au recunoscut că îşi încep ziua cu un pahar de apă călduţă cu lâmâie şi ghimbir ras, care ajută la digestie. Mai mult, în timpul zilei, ele recunosc că beau doar apă plată cu lămâie şi cel puţin o cană de ceai verde. 

Porţii mici şi dese 

Credeaţi că dacă face sport zilnic şi mânâncă doar anumite alimente, un super-model îşi permite ce cantităţi vrea? Porţiile mici şi dese sunt secretul unei siluete de invidiat. Pentru ca imaginea lor să nu aibă de suferit, modelele de la Victoria’s Secret consumă o porţie de aproximativ 150 de grame de mâncare şi nu fac rabat de la acest obicei. 

Nicio zi fără sport 

Frumuseţea înseamnă sacrificii. O ştiu cel mai bine îngeraşii de la Victoria’s Secret,care practică diferite sporturi, de la aerobic, dans până la yoga. Spre exemplu, Adriana Lima face arte marţiale braziliene combinate cu aerobic şi dans. De asemenea, exerciţiile cardio şi săritul coardei nu lipsesc din programul ei de antrenament. 

Chiar dacă sunt fine şi delicate, unele dintre ele recunosc că practică şi box. Spre exemplu, Heidi Klum a reuşit să slăbească cu ajutorul unor shake-uri proteice şi a făcut box şi fandări câteva luni pentru a-şi tonifia musculatura. 

Consumul zilnic de ghimbir te ajută să previi aceste boli