Ce păcate ascund femeile, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Nu există zodie care să nu cadă, măcar o dată, în ispită. Vezi ce păcate faci, în funcție de zodie.

25 mai 2015, 09:21
Ce păcate ascund femeile, în funcţie de zodie

Berbec

Nu ești deloc o fire pioasă și nu te gândești nicio clipă la consecințele faptelor tale în viața de Apoi. Din această cauză, nu ai nicio remușcare atunci când nu acționezi conform normelor religioase. Nu ai o problemă să înjuri, să consumi alcool sau țigări și să fii mândru. Totuși, ai un suflet bun, iar altruismul de care dai dovadă s-ar putea să îți mai spele din păcate.

Taur

Ești un om cu frică de Dumnezeu, de aceea ai grijă să îți ții în frâu pornirile răutăcioase și imorale. Nu poți, însă, rezista în fața unei mese copioase și nu prea te lasă inima să o împarți cu nimeni. Știi că lăcomia este un păcat, iar dacă vrei să nu fii tras la răspundere de Divinitate, încearcă să îți mai ții în frâu aceste porniri. 

Gemeni

Desfrâul, adulterul, mândria și lăcomia sunt doar câteva dintre păcatele pe care le faci în această viață. Acum nu pui prea mare preț pe ce se întâmplă după moarte, dar pe măsură ce vei îmbătrâni, îți va fi tot mai greu să lași în urmă plăcerile vieții pe care ai trăit-o și vei începe să visezi la confortul pe care l-ai putea găsi în Rai. Dacă vrei să primești un bilet de intrare, încearcă să mai înăbuși gândurile rele care te curpind.

Rac

Ești o persoană caldă și plină de iubire pentru toată lumea, iar atitudinea ta este pe placul Divinității. Obișnuiești să îi pui pe ceilalți pe primul loc și nu te deranjează să faci sacrificii ca să le fie lor bine. Un suflet ca al tău se găsește mai rar, dar ai și tu defectele tale. Când nu primești dragostea pe care o aștepți, ai tendința de a-ți îneca amarul în calmante sau alcool, iar influența acestor substanțe te face să comiți păcate și mai grave. Desfrâul este doar unul dintre ele.

Citeşte mai mult pe unica.ro