Ce parte a corpului îţi speli prima oară la duş?

Știai că acea zonă a corpului pe care alegi să o speli mai întâi în timpul dușului poate dezvălui multe despre personalitatea ta? Iată ce!

26 apr. 2017, 14:53
Ce parte a corpului îţi speli prima oară la duş?

Piept

Se spune că persoanele care aleg să-și spele prima oară la duș pieptul sunt foarte practice. Despre astfel de oameni se crede că sunt corecți și că nu le place să fie distrași atunci când se concentrează să rezolve ceva. Ei sunt destul de nerăbdători cu oamenii care nu văd lucrurile așa cum le văd și ei.

Față

Oamenii care aleg să-și spele fața mai întâi se spune că au probleme financiare, banii fiind foarte importanți pentru ei. În schimb, integritatea și demnitatea sunt pe locul secund. Ei simt că anumite lucruri li se cuvin și că viața este o mare bătaie de cap pentru ei. Se mai spune despre ei că sunt foarte egoiști.

Brațe

Despre persoanele care-și spală mai întâi brațele se crede că sunt dependenți de serviciu și că muncesc din greu. Sunt foarte populare și sunt mereu dispuse să-i ajute pe alții. Ce nu reușesc ele să înțeleagă este dacă cei din jur sunt sinceri cu ele sau nu.

Păr

Cei care-și spală mai întâi părul când sunt la duș sunt visători. De asemenea, ei au pasiuni bine știute și muncesc neîncetat pentru a-și atinge obiectivele. Banii nu sunt importanți pentru ei. Se spune însă că talentul le este principala forță.

Zonă intimă

Oamenii care la duș își spală prima dată zona intimă sunt foarte timizi. Ei nu au încredere în forțele proprii, nu au mulți prieteni și sunt văzuți de cei din jur ca plictisitori și neinteresați. Perseverența este slăbiciunea lor și au tendința de a renunța cu ușurință.

Umeri

Despre cei care-și spală pentru început umerii se spune că nu reușesc în tot ceea ce fac. Nu le place să fie singuratici, iar banii și puterea sunt foarte importante pentru ei.

 

Citește și: Masca de față cu iaurt și aspirină te scapă imediat de coșuri!