Ce persoane îl dezgustă în relaţie, în funcţie de zodie. Nu face aşa ceva niciodată

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului poate fi dezgustat in relatie de cateva lucruri venite din partea jumatatii sale, in functie de zodie.

24 mai 2015, 11:56
Ce persoane îl dezgustă în relaţie, în funcţie de zodie. Nu face aşa ceva niciodată

Aceste lucruri, sau tipologii de comportament, care il dezgusta pe partener pot duce, daca sunt repetitive, la o lipsa a interesului partenerului si astfel la o posibila despartire.

Asadar, iata ce il dezgusta in relatie, in functie de zodie

BERBEC

Berbecii sunt dezgustati de minciuni. Daca isi vor da seama ca jumatatea lor minte oamenii din jur, isi vor pune multe intrebari cu privire la gradul de sinceritate al acesteia in relatie.

TAUR

Taurii sunt dezgustati de lenevie. Nu suporta sa aiba un partener cae lasa pe maine ceea ce poate face azi,

GEMENI

Gemenii sunt dezgustati de tradatori. Daca isi dau seama ca partenerul lor de relatie are tendinte de a isi trada oamenii apropiati, vor face toto posibilul sa iasa cat mai repede din relatie.

RAC

Racii sunt dezgustati de oamenii care dau dovada ca sunt capabili sa calce pe capete pentru a face rost de bani. Nu vor accepta niciodata asa ceva din partea jumatatii lor.

LEU

Leii sunt dezgustati de trufie. Nu le place sa isi imparta viata cu un om care este in stare sa manipuleze perosoane pentru propriul interes.

FECIOARA

Fecioarele sunt dezgustate de oamenii care nu isi respecta prorpiul corp. Nu suporta sa vada ca partenerul nu mai este interesat de felul in care arata, dupa o perioada de relatie.

Citeste continuarea pe Lyla.ro