Ce spunea o turistă asiatică încă de anul trecut despre agenţia Genius Travel

O turistă asiatică are amintiri plăcute despre agenţia Genius Travel. Ea a vizitat România anul trecut şi s-a amuzat de alăturarea dintre logoul firmei de turism şi cel al Băncii Transilvania, care în percepţia străinilor trimite direct la Dracula.

17 aug. 2016, 11:18

Turista, care are pagina de Facebook „Travelholic – Flashpacker. Blogger. Whatever”, este pasionată de călătorii şi ne-a vizitat ţara anul trecut.

Ea s-a arătat încântată când a observat pe stradă alăturarea dintre logoul agenţiei de turism Genius Travel, despre care a spus că se referă la ea, şi cel al Băncii Transilvania, asociat în mentalul străinilor cu legenda contelui Dracula.

„2 things to take note here: (i) the signage that says Genius Travel (me!) and (ii) Bank #Transilvania ( blood bank for Dracula ke?). My face there is sekadar perhiasan sahaja (ye ke?)”, a scris turista pe Facebook.

„2 lucruri de reţinut aici: (i) semnul pe care scrie Genius Travel (adică eu!) şi (ii) Banca Transilvania (banca de sânge a lui Dracula?)”, este traducerea mesajului.

Mai mulţi români furioşi au ieşit în stradă după ce Agenţia de turism GENIUS TRAVEL i-a anunţat că au rămas fără vacanţă prin email. Aşa că în plin sezon oamenii au rămas şi fără vacanţă, şi fără bani pentru că firma a intrat în insolvenţă. Mai mult, Agenţia de turism Genius Travel a fost exclusă din patronatul Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), ca urmare a prejudiciilor create.