Ce s-a ales de fostul soţ al lui Teo. Vedeta TV a rupt orice legătură cu el: „Un bou!”

Constantin Iosef a fost primul si singurul sot al lui Teo Trandafir. De la divortul de vedeta TV, viata lui s-a schimbat radical.

24 mart. 2018, 15:30

Teo Trandafir radia de fericire pe data de 2 iunie 2012, cand si-a unit destinul cu iubitul ei, Constantin Iosef, pe care il cunoscuse, de Sarbatorile de Iarna, pe Facebook. Din pacate, mariajul avea sa ia sfarsit dupa doar cateva luni, fostul jucator de rugby parasindu-si sotia chiar inainte de Craciun.

Acum, Teo nu vrea sa mai auda de el, casnicia cu Constantin lasandu-i un gust foarte amar vedetei TV: „Un bou! Recunsoc, am iubit un bou. Ce tampita eram!!! Credeam in iubire pe atunci. Acum toata lumea ma intreaba daca sunt bine. Da, sunt bine, de cand mi-am dat seama ca boul e bou”.

De atunci, viata lui Constantin Iosef s-a schimbat radical. Fostul rugbist s-a mutat inapoi in Franta si s-a casatorit pentru a treia oara – cu o femeie de afaceri pe nume Manuela – cea care a fost prima si marea lui iubire inca de cand avea 18 ani. Mai mult, Constantin a reusit sa slabeasca considerabil, ajungand intr-o oarecare masura la forma fizica din anii in care era sportiv de performanta.