Ce s-a întâmplat cu stewardesa care l-a desfiinţat pe Adrian Iovan după accidentul din Apuseni

Imediat dupa ce Adrian Iovan s-a prabusit cu avionul in muntii Apuseni, in data de 21 ianuarie a acestui an, o insotitoare de zbor de la Tarom l-a demolat efectiv pe regretatul erou, acuzandu-l de niste gesturi greu de inchipuit.

14 iul. 2014, 13:03
Ce s-a întâmplat cu stewardesa care l-a desfiinţat pe Adrian Iovan după accidentul din Apuseni

Stewardesa a postat pe contul sau de Facebook un mesaj care i-a scandalizat pe toti colegii sai. Femeia a avut de tras o buna bucata de vreme la locul de munca, foarte multi piloti refuzand, se pare, sa mai lucreze cu ea. Pana la urma, dupa ce si-a pus cenusa in cap si a recunoscut ca a exagerat, insotitoarea s-a reabilitat cat de cat in ochii colegilor si si-a continuat activitatea la Tarom.

Romaniţa Iovan cere DESPĂGUBIRI după moartea fostului său soţ în tragedia aviatică din Apuseni

Insa se pare ca de atunci pana acum ea nu a reusit sa isi revina si sa mearga cu drag la munca, asa cum obisnuia sa o faca odata motiv pentru care fata nu mai lucreaza la compania de transport aerian. De aproximativ doua saptamani stewardesa nu s-a mai prezentat la niciun zbor.

„Wtf? Mie imi pare sincer rau pentru medicii aflati in avion, pentru copilotul aflat in avion, dar pentru Iovan nici picata cu ceara nu imi pare rau! Iovan ala care din curve nu ne scotea la zbor, care jignea cu orice ocazie orice femeie din preajma si care gafaia la usi la hotel cand aveam ramaneri…Iovan care impusca cainii maidanezi..de ce sa ma rog acum pentru el? Sper ca e avariat bine si karma isi face datoria!!! Na, Iovane!!!”, a scris atunci insotitoarea de zbor care lucrase multa vreme cu Iovan la Tarom, scrie wowbiz.ro.