Ce să faci pentru ca buclele tale să reziste

Îţi doreşti să ai bucle perfecte cât e ziua de lungă însă, pe măsură ce orele trec, buclele tale se lasă şi părul capătă un aspect neîngrijit? Iată cum le poţi face să reziste până la umrătoarea spălare.

RomaniaTV.net
13 aug. 2015, 09:28
Ce să faci pentru ca buclele tale să reziste

1. Renunţă la balsamul de păr

În cazul în care părul tău este foarte ars, aplică un strop de balsam însă în niciun caz unul care nu necesită clătire. Dacă aplici balsam în exces, părul devine alunecos, iar buclele tale nu numai că nu vor rezista, însă nici nu vor ieşi aşa cum trebuie.

2. Pregăteşte-ţi părul cu o doză de spumă de păr

Pune-ţi în palmă o bilă din spumă de dimensiunea unei mingiuţe de ping-pong şi aplică apoi întreaga cantitate pe toată lungimea firului de păr. Este important că părul să fie uscat atunci când distribui spuma.

Citeşte şi Cum să-ţi ondulezi părul în mod natural, fără să-l deteriorezi

3. Ondulează părul şuviţă cu şuviţă

Abia după ce spuma s-a uscat complet, ia câte o şuviţă şi onduleaz-o folosind ondulatorul. Dupa ce ai lăsat şuviţa să se onduleze, scoate ondulatorul din păr trăgând şuviţa în jos. Imediat după ce şuviţa a fost eliberată, roteşte-o cu ajutorul degetelor şi prinde-o cu o agrafă de rădăcina firelor de păr. În acest fel, te asiguri că buclele nu se vor lăsa până când nu ondulezi tot părul.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.