Ce să mănânci ca să îţi crească libidoul. 7 alimente surprinzătoare

Daca in ultima perioada libidoul nu mai este precum odinioara atunci este timpul sa faceti o schimbare. In afara faptului ca este recomandat sa dormiti 7-9 ore pe noapte si sa faceti sport, ar fi o idee buna sa umblati si la dieta.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 19:05
Ce să mănânci ca să îţi crească libidoul. 7 alimente surprinzătoare

Iata ce sa mananci ca sa iti creasca libidoul.

Aceste 7 alimente au efect afrodisiace si, prin urmare, pot creste atat testosteronul, cat si alti hormoni care va ajuta sa intrati in dispozitia necesara pentru a face dragoste.

1. Ardei iute

Ardeiul iute este de fapt o pastaie-fruct de la planta capsicum annum ce apartine familiei solanaceae. Exista peste 140 de soiuri de ardei iute si cele mai multe dintre ele cresc in Mexic. Ardeiul iute contine capsicina care este recunoscuta pentru faptul ca reduce tensiunea arteriala, scade colesterolul, precine atacul cerebral, precum si atacul de cord, creste metabolismul, lupta impotriva racelii si a febrei si previne cancerul. Cantitatea de vitamina A din acest fruct este mai mare decat in morcov. Este recunoscut si pentru proprietatile sale afrodisiace.

2. Berea

Berea contine multa apa. In cea mai mare parte aceasta bautura este facuta in special de orz. Exista peste 400 de varietati de bere. Aceasta contine cantitati importante de siliciu si, prin urmare, iti poate intari oasele. Berea te poate face mai destept. Exista cateva feluri de bere care maresc libidoul, in special cele care contin extract de stridii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.